diumenge, 29 de juliol del 2012

SOFIA VERGARA EN VOL MÉS

Cada any la revista Forbes es dedica a fer llistes de les persones més riques del món. Enguany la llista de les actrius més ben pagades ha estat coronada per Sofia Vergara amb ni més ni menys que 19 milions de dòlars (uns 15,4 milions d'euros) ingressats en l'últim any.


Sofia Vergara

Us preguntareu quines són les actrius que segueixen a la colombiana. Doncs Kim Kardashian (Keeping up with the Kardashians) té una segona posició amb 18 milions de dòlars mentres que Eva Longoria (Mujeres Desesperadas) "s'ha de conformar" amb una tercera posició de 15 milions.

Kim Kardashian
Eva Longoria

Deixant apart la llista tornem a Sofia Vergara que no és conforma amb tot això. Conjuntament amb alguns dels seus companys de repartiment ha demanat un sou més elevat.

El dia de la primera lectura de guió de la quarta temporada Ty Burrell, Julie Bowen, Eric Stonestreet, Jesse Tyler Ferguson i Sofia Vergara no es van presentar, cosa que va fer retrassar el rodatge.



Cobren uns 65.000 dolars per capítol, però segons diuen no és suficient per una sèrie que està tenint tant d'èxit. La productora de la sèrie va oferir una oferta de 150.000 dòlars per capítol durant la quarta temporada, 200.000 durant la cinquena, 225.000 a la sisena i així arribant fins als 325.000 en una hipotètica novena.

Però tots aquests números tampoc els van convèncer així que van decidir acabar a tribunals.

Després de tot això Ed O'Neill (l'unic adult que no estava implicat) s'ha apuntat a la demanda "per solidaritat amb els seus companys, no per motius econòmics" segons diu. O'Neill cobra més de 100.000 dòlars per capítol.

Ed O'Neill

L'ABC s'ha afanyat a renegociar els contractes per tal de poder començar a rodar. Ha augmentat els sous dels 65.000 que cobraven aquesta temporada a 170.000 que cobraran la següent temporada. És una xifra que s'acosta bastant al 200.000 que demanaven.

Amb aquest acord s'asseguren que els rodatge seguirà amb normalitat i la sitcom s'estrenarà el 26 de Setembre com estava previst.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada