dilluns, 22 d’octubre del 2012

ONE TREE HILL I EL SEU FINAL (2)


ATENCIÓ! AQUEST POST CONTÉ SPOILERS. SI NO HAS VIST L’ÚLTIM CAPÍTOL DE ONE TREE HILL COMPTE AMB EL QUE LLEGEIXES. TOTS ELS ALTRES PODEU CONTINUAR…

Ho vaig fer quan la sèrie va acabar als Estats Units i ho torno a fer ara que ha acabat a Espanya. Aquí teniu el resum i la meva opinió sobre el últim capítol de One Tree Hill:


Les imatges dels protagonistes (Nathan, Brooke i Haley) veient-se a si mateixos en la seva adolescència i observant com han canviat. En Nathan jugant a bàsquet, la Brook passejant pels passadissos del institut i la Haley escrivint prediccions per al nou curs. Així és com ha començat l’últim capítol de la sèrie One Tree Hill.

La festa del desè aniversari del Tric ha començat, la Haley ha sortit a donar-nos un discurs. Si no és que siguem egocèntrics, està més que clar que aquest discurs anava adreçat a tots nosaltres, els seguidors de la sèrie que any rere any li hem anat donant suport, així que: Gràcies Haley.


Al llarg del capítol, com en tots els últims capítols de totes les sèries, han intentat tornar al passat, o si més no, fer-ne memòria. Des de la primera escena, amb els protagonistes mirant la seva adolescència, fins a un milió d’altres records que han anat sorgint com ara el retorn de la Brooke a l’habitació de la Peyton, la Haley mirant tots els desitjos que s’han fet realitat, la Brooke i la seva nova casa , en Nathan preparant-li una cita com la primera a la Haley,...
I tot això ens ha fet recordar que ni en Lucas (Chad Michael Murray) ni la Peyton (Hilarie Burton) hi són, dacord en Lucas va acomiadar-se del seu personatge fa pocs capítols, però no hauria estat gens malament que sortissin al final.

Lucas a la novena temporada

També han fet pas al futur amb en Nathan perdonant el Cris Keller, en Clay i la Quinn casant-se i reconeixent el seu fill, en Mouth creant el programa de beques, la Milli embaraçada, en Nathan i la Haley deixant el futur en mans del Jamie.

Durant el llarg de la festa han actuat grans cantants que han marcat la sèrie com Haley James Scott (Bethany Joy Galeotti) o Cris Keller (Tyler Hilton) però com a gran escena del capítol marcaria quan tots canten el ‘I don’t wanna be’ amb Gavin deGraw.


Crec que ha estat un final genial, tots feliços i no ha semblat gens forçat com passa amb d’altres històries. I potser cal marcar una altre escena: la d’en Jamie sortint a jugar aplaudit per tots els seus familiars, amics, companys...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada