diumenge, 29 de novembre del 2015

EL RETORN DE GILMORE GIRLS

Des que es va saber que Gilmore Girls tornaria tots els fans de la sèrie en volen saber més. I tot i que la informació sobre el seu retorn arriba en compta gotes aquí teniu el que de moment es sap pel que s'ha publicat als mitjans americans.

Seran quatre nous capítols de 90 minuts que estaran ambientats en la actualitat, és a dir vuit anys després del seu final i per tant vuit anys després de la graduació de la Rory de Yale. Cada capítol parlarà sobre una estació de l'any (primavera, estiu, tardor i hivern).


Com ja s'havia anunciat Amy Sherman-Palladino i Daniel Palladino seran els guionistes i els encarregats de dirigir tots els capítols. Les negociacions amb el que serà l'elenc protagonista (Lauren Graham, Alexis Bledel, Kelly Bishop i Scott Patterson) ja han començat, i fins i tot s'han fet contactes amb alguns dels actors i actrius de la sèrie que s'havien passejat per Stars Hollow i podrien estar disponible per al rodatge. Fins i tot Milo Ventimiglia (Jess) va publicar al seu Facebook que havia rebut un mail del Palladino i que pensava acceptar sense cap mena de dubte. Recordem que una de les intencions inicials era que apareguessin els tres ex-novios de al Rory: el Dean (Jared Padalecki), el Jess (Milo Ventimiglia) i el Logan (Matt Czuchry).


Per una altra banda tenim a l'actriu Melissa McCarthy que està vivint una etapa d'enorme fama gràcies a la seva carrera cinematogràfica (incloent una nominació als Oscars) i té una agenda molt complicada ja que a tot això se li ha d'afegir el rodatge de la seva sèrie Mike & Molly. Així doncs la chef del Dragonfly serà un dels personatges que probablement no estarà.

Tot això ha fet que per les xarxes socials comencin a circular possibles formes que explicarien l'absència de Sookie St. James. Algunes de les que m'han fet més gràcia són:

  • Com a excel·lent cuinera que és se'n ha anat a treballar per la Casa Blanca
  • Ha creat el seu propi canal de cuina on ensenya a tots els teleespectadors els seus trucs
  • Va tenir una de les seves habituals distraccions a la cuina i va provocar un terrible accident on va morir

Però parlem de les coses que si que hi seran. Des de que es va acabar la sèrie el 2007 que la seva creadora (Amy Sherman-Palladino) ha dit en diverses ocasions que aquell final no era el que Gilmore Girls mereixia. Amy tenia pensat amb quina frase hauria acabat de ser per ella, o més ben dit amb quines quatre paraules. Una vegada més Twitter s'ha omplert de gent llençant les seves conjectures, moltes d'elles relacionades amb el cafè o amb el cognom:
  • Que la Lorelai es casi i la Rory li digui: Segueixes sent una Gilmore
  • Que el Luke li digui a la Lorelai: No queda més cafè
  • I finalment la meva preferida, tal com va començar la sèrie. La Lorelai li pregui al Luke que li doni cafè: Siusplau Luke siusplau siusplau

I hi ha grans preguntes que s'hauran de resoldre i amb les que ens tenen a tots molt intrigats. Un dels problemes als que s'enfronten els guionistes es com honrar al patriarca de la família Gilmore, ja que Edward Herrman va morir l'any passat, i tots sabem que la vida de la Emily no podrà seguir igual. Un altre incògnita és si seguiran en peu després de tants anys els sopars de divendres per la nit a la mansió Gilmore. 


I finalment arriben els dubtes sobre els secundaris, uns personatges que l'Amy va aconseguir que el públic els hi agafes una gran estima. Tornarem a escoltar un concert de Hep Alien? Seguirà el Kirk amb els seus disbarats com sempre? I per últim el personatge que més em preocupa, el que més m'estimo, el més especial de tots, el Michel. Que en serà d'aquest recepcionista francès amb mal humor, sarcàstic, a vegades desagradable però que d'alguna manera se les arregla per a seguir sent digne de ser estimat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada