divendres, 27 de novembre del 2015

LA BODA DE VERGARA I MANGANIELLO

Sofia Vergara i Joe Manganiello es van casar el cap de setmana passat a Palm Beach (Florida). La parella es va prometre el dia de Nadal de l'any passat després de només sis mesos de sortir junts.
L'actriu més ben pagada del moment no es va estar de res i va fer una celebració que va durar tot el cap de setmana en el resort The Breakers Beach Club.


Van estar convidats més de 400 persones incloent els companys de repartiment de Vergara a Modern Family Eric Stonestreet, Jesse Tyler Ferguson, Ty Burrell, Julie Bowen, Ed O'Neil, Ariel Winter i Sarah Hyland, i els companys de Manganiello a True Blood Anna Paquin i Stephen Mayer. A la llista de convidats també hi havien amics amb els qui han coincidit en el rodatge d'alguna pel·lícula com Reese Witherspoon (Hot Pursuit) o Channing Tatum (Magic Mike).


Com a curiositats de la boda el disseny del vestit d'ella va ser de Zuhair Murad i el d'ell de John Varvatos. El fill de l'actriu (Manolo) va ser l'encarregat d'acompanyar a Vergara a l'altar, i els anells que es van entregar van ser dissenyats per Lorraine Schwartz la mateixa que va dissenyar l'anell de promesa.


En el tema musical, en el seu primer ball com a casats va sonar The way you look tonight de Frank Sinatra, i l'encarregat de posar ritme a la festa va ser Pitbul que va actuar en directe.
Finalment, al igual que molts altres famosos ho fan avui en dia, la parella va demanar que el seu regal de boda fos una contribució al hospital Saint Jude's i Pittsburgh.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada