dilluns, 28 de desembre del 2015

COM VAN LES SÈRIES? (2015)

Ja estem a meitat de la temporada així que segons les audiències que han tingut els primers capítols i les crítiques que han rondat per revistes i xarxes socials ja es pot començar a deduir quines sèries veurem l'any que ve i quines no han aconseguit ho suficient per quedar-se.

Comencem per les noticies dolentes. NCIS Los Angeles ja té set temporades que per a una sèrie això és com arribar a la tercera edat. A poc a poc cada temporada perd seguidors, i tot i que la audiència no és extremadament dolenta (aquesta temporada ha tingut una mitjana de 8.3 milions) tots sabem que la CBS és molt dura a l'hora de renovar i cancel·lar. De moment el canal no s'ha pronunciat al respecte però tot podria ser amb els marines de LA.


Una altra sèrie que té un futur una mica cru és The Originals. Al igual que NCIS: Los Angeles encara no té un futur clar, però les dades que s'han publicat de moment no li juguen gaire a favor. La segona temporada va tenir una audiència mitja de 1.3 milions i aquest any només en tres ocasions ha superat el milió d'espectadors, cosa que suposa una baixada bestial de l'audiència. L'any passat van cancel·lar a Hart of Dixie amb molt més així que la seva renovació no pinta gaire bé.


Passem a les bones notícies, o com a mínim més optimistes. A diferència dels seus companys de California al NCIS i al NCIS: New Orleans no els hi va gens malament. La primera després de dotze temporades segueix mantenint unes molt bones audiències i la segona és actualment la tercera sèrie més vista als Estats Units cosa que per ser un spin-off és una excel·lent notícia.


Modern Family encara no ha rebut la seva renovació però no crec que tardin gaire en anunciar-la ja que es tracta una de les millors sitcoms del moment. ABC té molts seguidors gràcies a aquesta sèrie i dubto que faci perdre una temporada tant apetitosa.

S'ha de reconèixer que Castle no està en un dels seus millors moments, però segueix tenint un públic fidel al que és molt complicat renunciar, i menys quan és una de les sèries amb que ven més merchandising. Recordem que enguany s'ha publicat ja el setè llibre basat en els novel·les de la sèrie i ha debutat en una molt bona tretzena posició del New York Times, cosa que representa una gran font d'ingressos.

The Vamprie Diaries cada vegada té pitjors audiències sobretot després que l'actriu protagonista abandonés la sèrie però compta amb un punt molt fort. Agradi o no al canal és una sèrie que va lligada a la imatge de la The CW i per a molts segueix sent l'estrella, així que té molts punts per a renovar.


Finalment no cal que patiu per: Younger, The Fosters, Switched at Birth, Suits i Sherlock ja que la seva nova temporada està assegurada i s'emetrà d'aquí molt poc. Altres sèries que s'ha anunciat qque estan renovades segur són The Blacklist, Episodes i Homeland. I recordeu que l'any passat ja van renovar per dos temporades Royal Pains i The Big Bang Theory.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada