diumenge, 7 de febrer del 2016

NOUS FITXATGES PER A CASTLE

Ja fa anys que Firefly va acabar, però la mítica sèrie de principis dels 2000 va marcar a molts fans. Nathan Fillion, actualment protagonista de Castle, ara es reunirà de nou davant les pantalles amb la seva ex-companya Summer Glau.


L'actriu participarà en la nova temporada de la sèrie de la ABC com a estrella convidada en un capítol. Representarà a una detectiu que treballa mà amb mà amb l'escriptor de novel·les policíaques. 

No és la primera vegada que es retroben després de fer Firefly, ja que fa poc que es van reunir per a participar en un capítol de Con Man. Tampoc és la primera vegada que actors de Firefly passen per Castle, ja ho han fet prèviament Adam Baldwin i Gina Torres. El capítol en que apareixerà Summer Glau serà el catorzè d'aquesta vuitena temporada.


Altres fitxatges que s'esperen per a aquesta temporada són Nick E. Tarabay i Ellen Woglom. El primer representarà a Vasily Zhirov un agent del servei de seguretat de Rússia amb el que la Beckett haurà de treballar durant un cas. 


L'actriu apareixerà en el capítol 15, que serà una mica especial ja que tirarà enrrere recordant els temps en que la Beckett estava en l'acadèmia de policia. Wolgom representarà a una cadet amb qui la Kate construeix una relació especial com a mentora.


Castle tornarà de les vacances de Nadal una mica més tard d'ho previst en un principi. La data que heu de marcar al calendari és el dilluns 8 de Febrer, quan s'emetrà el capítol "Tone Death". El 14 de Febrer, Dia de Sant Valentí, s'emetrà un capítol especial, abans que el 15 de Febrer la sèrie torni al seu horari habitual.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada