dijous, 4 de febrer del 2016

LES 10 SÈRIES MÉS DESCARREGADES

Ja fa uns quants dies que s'ha acabat el 2015 i sabeu quines han estat les sèries més descarregades del any passat?

La pàgina Torrentfreak ha penjat una llista amb les 10 sèries més descarregades durant el 2015 i Game of Thrones manté el tron de la llista per quart any consecutiu, això sí, està seguida d'altres grans sèries com The Big Bang Theory o The Flash.




A la imatge es pot veure a la primera columna el número aproximat de descàrregues per capítol i al costat la seva audiència als Estats Units.

Com podeu comprovar Game of Thrones, Mr. Robot i Suits tenen més fans que els segueixen mitjançant descàrregues que espectadors de la televisió. Alguns títols que ja fa anys que sorprenen són Suits i Arrow, sèries que durant la seva emisió no tenen grans audiències però en canvi són molts els fan que segueixen les seves històries arreu del món i any rere any incrementen el numero de descàrregues d'aquestes sèries.

Finalment cal mencionar que Game of Thrones manté una distància molt gran amb el segon de la llista i alguns responsables de la sèrie ja estan intentant treballar per evitar que això torni a passar.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada