diumenge, 14 de febrer del 2016

LOGAN, JESS ... I DEAN

Des d'un principi la Amy Sherman-Palladino va deixar molt clar que volia que tornessin el màxim número de personatges possibles a Stars Hollow. De moment no es pot queixar ja que cada dia és més llarga la llista d'actors i actrius que es pugen al carro i hi seran en aquest retorn, però uns dels últims noms que s'han afegit en aquesta llista eren especialment esperats tant pel públic com per ella, estic parlant del TOTS els novios de la Rory.


La primera vegada que la creadora de les Gilmore Girls va parlar d'aquest retorn de la sèrie ja va dir que la intenció era que també apareguessin els tres ex-novios: el Dean (Jared Padalecki), el Jess (Milo Ventimiglia) i el Logan (Matt Czuchry), però la sèrie ja havia començat a fer lectura de guions i muntatge del atrezzo i cap dels seus noms s'havia fet públic, només teniem un post que va penjar el Milo a les xarxes socials dient que havia rebut la proposta i estava molt entusiasmat.

Ara farà només deu dies es va informar que en Logan Huntzberger tornava a Gilmore Girls. L'actor Matt Czuchry tot i estar gravant actualment The Good Wife a la costa est (en altres paraules, a l'altra punta del país) ha signat per tornar en aquests nous capítols que es faran. El seu personatge va donar molt de joc en les últimes tres temporades, fill d'una família rica i influent, una parella ideal per a la Rory segons la Emily i completament erroni segons la Lorelai va fer que els dos móns entre els que vivien les Gilmore (alta burgesia i vida de poble) tornessin a xocar. En l'últim capítol la Rory li va tornar l'anell de compromís així que veure com es retroben els dos serà tota una escena.


Pocs dies més tard que es sabés que Czuchry havia signat es va fer públic que no era l'únic. L'actor Milo Ventimiglia també hi serà per tornar a representar al Jess Mariano, era l'ex que ho tenia més fàcil ja que actualment no estava rodant cap sèrie ni pel·lícula així que era qüestió de temps que rebéssim bones notícies. El seu personatge va portar a Stars Hollow una mica de gamberrades i va aconseguir que la Rory fes coses que mai se li haurien passat pel cap (sota el meu punt de vista: bones i dolentes). L'últim capítol en que va aparèixer el nebot del Luke va ser a la sisena temporada quan vam veure que havia encarrilat la seva vida i havia escrit una novel·la, potser ara és un gran escriptor...


I finalment ahir es va fer públic que tornarien tots, inclòs en Dean Forester. A l'actor Jared Padalecki no li ha anat gens malament la vida des que va deixar Gilmore Girls, va acceptar un dels papers protagonistes de Supernatural, i després de onze temporades la seva sèrie segueix sent tot un èxit així que era difícil poder coordinar dates per al rodatge, sobretot tenint en compte que la sèrie de The CW es grava a Vancouver però finalment s'ha aconseguit. El seu personatge va ser el primer novio de la Rory i la parella ideal que tota mare vol per a la seva filla, o com a mínim la que la Lorelai volia per a la seva. Des de la cinquena temporada que no en sabem res, així que la seva vida ens pot sorprendre molt.


Ara la gran pregunta és, els veurem a tots a la vegada? Hauran canviat molt les seves vides després de vuit anys? Serà algun d'ells la parella actual de la Rory?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada