dimarts, 7 de febrer del 2017

DESPRÉS DE LA SUPER BOWL

Com pràcticament tothom, sabràs que aquest cap de setmana s'ha celebrat la 51ena Super Bowl, però probablement el motiu no és per què siguis un aficionat als New England Patriots o als Atlanta Falcons, segurament ni tan sols saps en què consisteix el futbol americà. 

Resultado de imagen de super bowl 2017

La Super Bowl és l'esdeveniment de l'any als Estats Units, molt més important que una final de Champions o un Barça-Madrid. Les empreses es tornen boges per a aconseguir posar un anunci durant l'emissió del partit, els millors cantants ni tan sols cobren per a fer l'espectacle de la mitja part i les sèries també es veuen afectades per aquesta dèria. 

Una de les posicions més privilegiades que es pot aconseguir com a programa de televisió és la de després de la Super Bowl. La cadena que emet el partit obté més d'un 60% de Share (una bajanada tenint en compte la competència que hi ha a USA) i per tant molts dels espectadors es quedaran veient el que vingui després del partit.

Enguany la sèrie afortunada ha estat 24 Legacy, però hi ha altres que han aprofitat la ocasió. Prison Break va anunciar que durant la nit de la Super Bowl, poc més tard que acabés el partit emetria un petit avançament de la nova temporada.


El vídeo, que ja està penjat a Youtube i altres webs oficials, porta per títol Storm (Tempesta) i ens mostra a en Lincoln arribant a la presó de Yemen amb la missió de rescatar al seu germà, i durant la fuga diversos homes els disparen i lluiten cos a cos amb el fugitiu. 
Però el moment més important és quan en Mike Scofield (el fill d'en Michael) pregunta a la Sara "Com era el meu pare?" i li respon "El teu pare va ser com una tempesta, que apareix de sobte a la teva vida i després desapareix amb la mateixa rapidesa". La veritat és que aquesta part de la conversa ja l'havíem escoltat al tràiler que van penjar la primavera passada, però el que no havíem vist era com seguia.

"Però les tempestes poden tornar, oi?" diu el fill al final del video, al qual la Sara contesta "La pregunta és que si torna, és la mateixa tempesta?".

Resultado de imagen de prison break season 5

Els nous capítols s'estrenaran a la FOX el proper 4 d'Abril i comptaran amb gran part de l'elenc original de la sèrie.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada