dissabte, 11 de febrer del 2017

MENYS CAPÍTOLS DE PRISON BREAK

Les últimes setmana els fans de Prison Break hem estat d'enhorabona. La FOX ha anunciat la data d'estrena de la nova temporada i per a fer-nos dentetes han publicat un nou tràiler juntament amb uns quants pòsters on podem veure a tots els protagonistes. Fa pocs dies es va poder veure un avançament i cada vegada obtenim més informació sobre els nous episodis.

Tota aquesta informació és va donar a conèixer en el marc de la Television Critics Association winter press tour i en el instant en que es va saber els fans van embogir fent que #PrisonBreak fos trending topic mundial, és a dir, un dels temes més comentats per Twitter arreu del món en aquell instant. 



Sis anys després del final de la seva última temporada Prison Break torna i el dia per marcar al calendari és el 4 d'Abril. La meva opinió després de veure aquest nou tràiler és que la temporada pinta molt i molt bé. Tinc la impressió que els guionistes s'han basat més en l'estil de la primera temporada, aquella que ens va enamorar a tots, per com barregen l'acció amb el drama. Les hòsties, explosions i persecucions estan assegurades, però també hi haurà de nou la història entre els dos germans i la Sara amb el seu fill que donaran el toc dramàtic que li faltava a les últimes temporades de la sèrie.

Com a mala notícia tenim que finalment només seran 9 els capítols d'aquest retorn. Per si no ho recordàveu l'encàrrec inicial de FOX era de 10 capítols, però per problemes a l'hora de quadrar les agendes dels protagonistes s'ha vist afectat i s'ha hagut de reduir a 9 episodis. Segons explica Paul T. Scheuring (productor executiu de la sèrie) degut a la impossibilitat de gravar les 10 hores previstes s'han combinat dos dels guions que es tenien per a rodar només un capítol, de forma que els fans de la sèrie puguin gaudir de la mateixa trama que s'havia pensat en un inici.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada