dimarts, 30 de maig del 2017

LA SÈRIE DE LA SUPER BOWL 2018

El 4 de Febrer del 2018 es celebrarà la Super Bowl 2018, l'esdeveniment esportiu més esperat de l'any per la gran majoria dels americans. L'any que ve la NBC serà la cadena encarregada d'emetre la final de futbol americà i això li representa milions de televidents d'arreu del país mirant aquest canal, una audiència màxima, els anuncis més cars del any...

Resultado de imagen de superbowl 2018

Al tenir aquesta situació els directius no dubten en aprofitar les condicions, i durant els upfronts s'ha fet públic quina serà la sèrie que es podrà veure just després del famós partit. L'escollida per a ocupar aquest cobejat espai a estat This is Us, que enguany torna a ser la gran aposta de la network.

La sèrie protagonitzada per Milo Ventimiglia, Mandy Moore, Sterling K. Brown, Chrissy Metz i Justin Hartley es va convertir en èxit des de la seva estrena i per tant no ens sorprèn la decisió de la NBC de seguir apostant pel drama familiar, una de les sèries revelació de la temporada que acaba amb una mitjana de 12.8 milions d'espectadors totals.

Resultado de imagen de this is us

"Pensem que era esplèndid per a la franquícia esportiva número 1 que estigués seguida per la sèrie de ficció número 1", va afirmar Bob Greenblatt, president de NBC Entretaintment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada