dimarts, 31 d’octubre del 2017

AUDIÈNCIES AMERICANES: OCTUBRE 2017

Amb la intenció d'augmentar el contingut d'aquest blog he decidit seguir comentant les audiències americanes un cop al mes. L'Octubre és un mes on cada sèrie es va assentant i veiem quina posició és més probable que ocupi cada ficció al llarg de la temporada. 

Així com al setembre tot eren bones notícies, ara l'audiència es va reduint i falta veure qui aconsegueix mantenir-ne més.

Comencem a parlar pel 1 d'Octubre, quan es va estrenar la nova temporada de NCIS: Los Angeles. La sèrie del marines va aconseguir 8.48 milions d'espectadors, fet que representa més d'un milió d'espectadors menys que l'estrena de la temporada passada. Però cal dir també que ha sabut mantenir la xifra al llarg de tot el mes.


Els dilluns són liderats a primera hora per The Big Bang Theory i al late night per The Good Doctor. Els científics han aconseguit una mitjana de 13 milions d'espectadors. Setmana rere setmana van perdent audiència però no en xifres gaire importants. Per una altra banda la sèrie de Freddie Highmore està aconseguint unes molt bones dades que arriben gairebé fins als 11 milions.


Els dimarts la sèrie del dia és This is us. Ha liderat totes les setmanes excepte el passat 24 quan va començar la temporada de beisbol. Intentant lluitar per fer-se lloc hi ha el NCIS, que justament la setmana passada va aconseguir ser l'emissió més vista de la nit. Bull que s'ha quedat estancat amb un 1'2 de rating. Finalment trobem a NCIS: New Orleans que està lluitant frec a frec amb Law & Order per a aconseguir el lideratge de la franja horaria.


I per acabar la setmana hi ha els dimecres que s'emet Modern Family i The Blacklist.  De nou ens trobem amb una sèrie que ha estat líder totes les setmanes menys quan ha de competir amb el beisbol. La sitcom ha sabut mantenir unes xifres acceptables tots els dies exceptuant l'última setmana que la van contra-programar amb la World Series. A les antípodes de l'èxit de Modern Family trobem a la sèrie de James Spader que s'ha mantingut en totes les seves emissions com a quarta opció (per sota només hi té The CW).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada