dimarts, 21 de novembre del 2017

MEMÒRIES D'IDHUN: LA SÈRIE

El món dels tres sols i les tres llunes ens va captivar a molts dels nascuts en els anys 90, és per això que em fa especial il·lusió aquesta notícia. Memòries d'Idhun ho va "petar" a principis dels 2000 entre tot el jovent i la seva autora pot dir tota cofoia que ha vengut més de 800.000 exemplars i ha vist traduïda la seva trilogia en idiomes com el portuguès, l'alemany  o el coreà.

Ara, en mans de la productora ZeppelinTV i gràcies a Movistar, l'adaptació dels tres llibres de literatura juvenil castellana més famosos de l'última dècada  en format de sèrie de televisió és una realitat. La primera temporada de la ficció basada en la saga de la escriptora valenciana comptarà amb un total de 10 episodis.

Resultado de imagen de memorias de idhun

La història té el seu mèrit ja que han estat molts els productors i guionistes que han proposat a la Laura Gallego traslladar la seva obra al cinema i a la televisió, un repte davant el que l'autora sempre s'ha sentit bastant reticent per por a que la seva feina quedés desvirtuada al ser canviada a format audiovisual.

Resultado de imagen de laura gallego 2017

La trilogia està formada per les novel·les: La resistència (2004), Tríada (2005) i Panteón (2006) i té lloc en diversos mons (la Terra, Limbhad i Idhun). En Jack i la Victòria en són els protagonistes i juntament amb altres personatges es veuran obligats a enfrontar-se a l'aventura més gran de les seves vides en una lluita per a salvar als idhunites del govern d'Ashran, el Nigromamt i els sheks, unds temibles serps alades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada