diumenge, 12 de novembre del 2017

THE FOSTERS JA TÉ DATA

The Fosters és una sèrie juvenil que s'ha convertit en una icona de les "sèries protesta". La sèrie de la ABC Family està seguint els passos que moltes abans han fet com per exemple Glee o Parenthood, donant visibilitat a famílies LGBT, tractant el tema de l'adopció, incloent joves transgènere, i aquesta temporada ha tocat un tema que desgraciadament és de màxima actualitat: La immigració.


La segona part de cinquena temporada ja té data d'estrena. Maia Mitchell i companyia tornaran el proper dimarts 9 de Gener amb uns nous capítols molt especials ja que entre ells es troba el número 100.

L'últim episodi va acabar amb la Callie i el AJ passant la nit de la seva graduació tancats dins d'una església amb la Ximena, una estudiant sense-papers que intenta evitar que la ICE la detingui. The Fosters és un drama juvenil, però no per això intenta tractar temes d'una forma més superficial, al contrari, ha aconseguit connectar amb la seva audiència i crear una mica d'esperit crític entre els televidents més joves. La sèrie creada per Peter Paige i Bradley Bredewed també ha sabut adaptar el contingut més social de la sèrie a les èpoques que s'estan vivint als Estats Units, i des de que Donald Trump és president han treballat molt amb els drets dels immigrants i han intentat explicar com es pateix això a les ciutats properes a la frontera, com San Diego.

The Fosters Premiere Date

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada