dissabte, 16 de desembre del 2017

MÉS PRISON BREAK

Un hasthag i tres paraules són suficients per a fer esclatar les xarxes socials. El passat dimecres 13 de Desembre l'actor Dominic Purcell va publicar al seu compte de Instagram  una foto dels crèdits de la sèrie que el van dur a la fama acompanyat de "@prisonbreak #prisonbrak 6. In the works" (#Prisonbreak 6. En obres).


Evidentment els fans dels germans Scofield i Burrows no s'han quedat indiferents davant d'aquest post i han mostrat el seu suport a aquesta sisena temporada que ha començat a gestar-se. Aparentment en el retorn que es va estrenar enguany vam poder veure un final que tancava la història. En Michael era un home lliure, la Sara vivia feliçment amb en Scofield i el seu fill, i en Lincoln seguia al costat del seu germà.

Resultado de imagen de prison break final

La FOX no ha confirmat una nova temporada, però podria ser perquè encara està en un procés molt inicial. Recordeu que el retorn de la cinquena temporada va costar molt temps  (pràcticament dos anys) de tirar endavant i fins al 2017 nova veure la llum. 

La nova entrega podria estar formada per 9 episodis i tractaria sobre com el personatge de Mark Feuerstein porta la seva entrada a la presó (tot i que això és molt suposar).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada