dimecres, 21 de febrer del 2018

THE MARVELOUS MRS. MAISEL 1x06

Avui, després d'una setmana sense review, toca parlar del cinquè capítol de The Marvelous Mrs. Maisel.


AQUEST POST CONTÉ SPOILERS. SI NO HAS VIST EL CAPÍTOL 'THE MRS. X AT THE GASLIGHT' DE THE MARVELOUS MRS. MAISEL COMPTE EL QUE LLEGEIXES. TOTS ELS ALTRES PODEU CONTINUAR.

En el capítol anterior vam veure com la Susie i la Midge havien partit peres, però tranquils que això durarà poc. La mànager va de visita als grans magatzems, ajuda a la seva amiga a tancar una venta i sembla que tot quedarà perdonat.

Per "celebrar" aquesta nova etapa la Midge la convida a veure el nou tipus d'actuacions que està fent ara. En els últims dies s'ha dedicat a anar a festes i fer riure a tots els convidats, fins i tot a vegades s'ajunta amb un altre humorista. Ella està súper motivada i convençuda que això l'ajudarà en la seva carrera com a còmica però l'encarregada del Gaslight no opina el mateix i marxa de la festa abans d'hora.


El duo còmic Randall&Midge sembla que agrada a la gent i es per això que tindran una reunió per a signar un contracte i fer actuacions a empreses. Quan la Midge truca a la Susie la simple menció de la reunió la farà enfadar de nou.

A la família Weissman arriben bones notícies. En Abe ha aconseguit una feina que feia anys que desitjava i per a celebrar-ho aniran tots (germà i cunyada inclosos) a sopar a un dels restaurants més elegants de Nova York. Justament allà també està sopant en Joel i la seva nova xicota, és per això que la nit no acabarà amb el glamour que el pare esperava, sortiran per cames del restaurant i menjaran fruits secs a la cuina de casa. 

Aquesta trobada també servirà per a que la Midge i el seu marit parlin, i sobretot perquè en Joel se'n doni compte que ella ja no porta l'anell de casada, ja ha seguit endavant amb la seva vida, i en canvi d'ell per la cara que posa no es pot dir el mateix. 


D'aquesta reunió familiar també en surten coses bones. La conversa entre la Midge i el seu germà es genial, el sentit del humor corre per les seves venes. Es nota com tots dos, tot i que no es veuen gaire, s'entenen a la perfecció, i escoltar dir a en Noah que la Midge sempre ha sigut la graciosa de la família és entranyable.

Tot i així cal destacar que la jove no s'atreveix a explicar-li que per les nits es dedica a fer d'humorista i vol triomfar en els escenaris.


I per acabar tenim a la Susie armant-se de valor i posant a lloc a tot "Cristo". Primer al mànager que ha intentar enredar a la seva clienta i després a la Midge per haver cregut que allò que feia era comèdia.

Pel final com sempre ens han guardat un gran cliffhanger. En Abe descobreix que la seva filla ha estat arrestada i el primer monòleg de la Midge està gravat en cinta i comença a sonar en els llocs més underground. 


Una mica millor que el capítol anterior però tot i així em segueix faltant un monòleg de stand-up comedy com Déu mana. Tal i com acaben les coses sembla que en el proper episodi ho tornarem a poder veure però qui sap...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada