dimecres, 22 de maig del 2019

NCIS 16x24

El maig es un mes ple de comiats. Les últimes sèries que queden en antena s'acomiaden abans de marxar de vacances. Avui parlaré de l'últim capítol de la setzena temporada del NCIS.


ATENCIÓ! AQUEST POST CONTÉ SPOILERS. SI NO HAS VIST EL CAPÍTOL "DAUGHTERS" DEL NCIS COMPTE AMB EL QUE LLEGEIXES. TOTS ELS ALTRES PODEU CONTINUAR.

El capítol comença amb la filla d'en Fornell ingressada a l'hospital per sobredossi. La realitat és que la noia ha estat drogada per algú, ja que no és gens habitual en ella drogar-se i menys fer-ho en grans dosis. Després que se li aparegui la mare de la criatura i que en Tobias li supliqui que trobi els culpables, l'equip d'en Gibbs haurà de descobrir qui ha sigut saltant-se així una vegada més la norma número 10.


El capítol avança i un dels moments més rellevants és quan la Diane li pregunta a en Gibbs si pensa fer per la seva filla el mateix que va fer per la Kelly. Veiem en la cara de l'agent com realment està plantejant-se la venjança.

En el escenari B en McGee, en Torres i la Bishop segueixen investigant i descobreixen que la petita Fornell no es tant santa com creiem. Tot i que si que s'ha drogat en alguna ocasió la cerca segueix per descobrir qui li ha vengut les drogues.

Finalment resolen el cas i veiem com la Diane parla amb en Gibbs sobre com s'ha d'obrir més a la gent del seu entorn tot i que això impliqui cometre errors. Just quan sembla que ha marxat apareix de nou, però no és ella, és la Ziva que l'avisa que està en perill.


Si de cliffhangers es tracta, aquest capítol té un 10. És el final de temporada perfecte, aquell que et deixa amb l'ai al cor per saber quin tipus de perill ens espera a la propera temporada. També pensa en tots els nostàlgics que ens passarem l'estiu pensant com pot ser que la Ziva estigui viva. I fins i tot és perfecte que pels escèptics, que creuran que és una altra il·lusió d'en Gibbs, un altre personatge que només viu a la seva ment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada