dimecres, 5 de juny del 2019

THE MARVELOUS MRS. MAISEL 2x07

Per començar el mes avui parlarem del setè capítol de The Marvelous Mrs. Maisel. En l'últim capítol l'Abe descobria el secret de la seva filla, ara toca veure qui serà el proper.


ATENCIÓ! AQUEST POST CONTÉ SPOILERS. SI NO HAS VIST EL CAPÍTOL "LOOK, SHE MADE A HAT!" DE THE MARVELOUS MRS MAISEL COMPTE AMB EL QUE LLEGEIXES. TOTS ELS ALTRES PODEU CONTINUAR.

En aquest capítol podem veure com la Midge i en Benjamin fan més bona parella de la que semblava a l'inici. L'humor flueix entre tots dos i ho podem comprovar quan van a l'exposició de quadres, quan es passen pel bar ple d'artistes coneguts i fins i tot quan la Midge explica que no li cal un home que la defensi quan un altre la intenta grapejar.

Una de les coses que fa molt bona aquesta sèrie és la manera en que tracta el feminisme. En aquest capítol hi ha un exemple boníssim quan la Midge explica com està acostumada a que els homes dels bars la tractin com un tros de carn o com en més d'una ocasió si es queda a soles amb un home "sap com defensar-se". En una sola escena sap explicar el que patien les dones d'aquelles èpoques i reflexionar sobre l'actualitat.


Però per descomptat que si alguna cosa destaca d'aquest capítol és la Midge intentant dir-li a tota la família que és còmica en ple sopar del Yom Kippur. Al igual que em passava amb Gilmore Girls i la cultura pop, aquesta sèrie està plena de referències a la cultura jueva i estic segura que no n'atrapo ni la meitat, però tot i així moments com aquests són molt graciosos.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada