diumenge, 20 de novembre del 2022

LA REUNIÓ DE ONE TREE HILL QUE HA PETAT INTERNET

Alceu la mà si a vosaltres també se us ha omplert la FYP de Tik Tok i les recomanacions de l'Instagram amb vídeos i fotos de la reunió de One Tree Hill i heu pensat: Com no me'n havia assabentat? El mateix m'ha passat a mi. 


Es veu que si que hi havia alguna web que havia publicat contingut sobre el tema però les principals fonts que llegeixo havien optat per no fer-ne ressò. Al final tots hi han acabat caient i publicant sobre el tema perquè l'algoritme que governa les nostres estimades xarxes socials ha fet que fos inevitable evitar EL tema de la setmana.

Però per si no us n'havíeu assabentat bàsicament totes les estrelles de One Tree Hill principals (Lucas, Nathan, Peyton, Haley) i secundaris (Mouth, Skills, Quinn, Julian, Quinton Fields i molts més) es van reunir en un acte benèfic el cap de setmana passat. Pels qui estigueu pensant on era la Brooke, es veu que la Sophia Bush estava convidada però es va posar malalta.

Es àmpliament conegut que l'elenc de One Tree Hill va fer amistat més enllà de la pantalla i encara a dia d'avui conserven el contacte. Sense anar més lluny les tres noies protagonistes tenen un podcast actualment. Però tot i així segueix sorprenent veure'ls a tots junts gairebé vint anys després de l'estrena de la sèrie.

L'acte es va celebrar a Wilmington, North Carolina, el poble on es va gravar i que va ser la llar dels Tree Hill Ravens durant set anys. No va ser un simple meet-up amb els fans fent preguntes. L'organització va preparar un partit de bàsquet amb James Lafferty (Nathan), Antwon Tanner (Skills), Stephen Colletti (Chase), Bryan Greenberg (Jake) i altres cares conegudes dins la pista, i amb el Lee Norris (Mouth), la Barbara Alyn Woods (Deb) i en Barry Corbin (Whitey) fent de comentaristes/animadors de públic. Com a cirereta del pastís Chad Michael Murray que no va poder jugar perquè s'estava recuperant d'una operació recent, si que va fer uns quants tirs a cistella suficient per a què els fans nostàlgics presents al pavelló els hi petés el cor.


El partit només era l'entrant. Després hi va haver una desfilada de moda de dissenys de Clothes over bros que va tenir una mica menys de repercussió degut a que la seva protagonista no hi era. 
I per deixar-ho a dalt de tot es va celebrar un concert amb actuació en directe de Bethany Joy Lenz (Haley), Kate Voegele (Mia), Cris Kelley (Tyler Hilton), Jana Kramer (Alex) i Gavin DeGraw.



Al llarg de tot l'esdeveniment els qui tenien entrada es van poder passejar i fer fotos per l'habitació de la Peyton, un passadís de l'institut de Tree Hill i van poder fer un beure al Tric!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada