dimecres, 18 d’abril del 2012

FINAL DE FRINGE?


Encara a hores d’ara no es sap si Fringe continuarà amb una cinquena temporada o finalitzarà amb aquesta quarta.


Pot ser que tingui males audiències (i a sobre aquestes segueixen baixant contínuament) però el que està molt clar és que té uns fans que fan molt soroll i que a Fox sempre li ha agradat. Aquesta no és la primera vegada que es planteja el final de la sèrie, i cada cop s’ha seguit renovant, així que creuem els dits i esperem la resposta.

Deixant a part això, hi ha actors que han començat a desvelar petits secrets de l’últim capítol de la temporada actual. L’únic “problema” és que es contradiuen.

John Noble


Segons afirma John Noble (Walter Bishop a la sèrie) s’han rodat dos finals.










Joshua Jackson


Però en canvi Joshua Jackson (Peter Bishop a la sèrie) diu que s’ha gravat un final polivalent que serviria de final de temporada i a la vegada, en cas de  que es necessités, un final de sèrie. (Aquesta opció es la que s’ha estat dient en els últims mesos que es faria).






Lance Reddick


Lance Reddick (Phillip Broyles a la sèrie) assegura que el final de la quarta temporada és el final de la sèrie, però deixa una trama oberta per si poder seguir en cas d’haver cinquena temporada.







Hi ha diverses opinions sobre el que serà el final de temporada de Fringe, però es que està segur es que en cas d’haver-hi seria clarament la última.


Qui creieu que té raó?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada