dissabte, 14 d’abril del 2012

HOUSE ARRIBA A LA SEVA FI


Com ja sabreu, els responsables de House han decidit acabar amb el doctor rondinaire i aquesta  temporada serà definitivament l’última.
La vuitena temporada finalitzarà als Estats Units el pròxim 21 de maig. A Espanya la temporada està sent emesa pel canal Fox, i espera fer una acomiadament molt especial.
El gran capítol s’emetrà en emissió simultània amb els Estats Units, i tenint en compte la diferència horària dels dos països, aquí serà emesa a la matinada del 22 de maig. El capítol serà emes com als Estats Units, és a dir, en anglès i sense subtítols.
Per als fans que vulguin veure’l amb subtítols hauran d’esperar a la nit del mateix dia, a les 23:15. Finalment, per als que es vulguin acomiadar del problemàtic, rondinaire i narcisista doctor en castellà el podran veure el 12 de Juny a les 22:20.
Abans d’arribar aquest gran dia, la Fox emetrà també els capítols que falten en versió original subtitulada al castellà cada dimarts a les 23:15.


El doctor cínic no estarà sol durant l’últim capítol. Poc a poc es van sabent més detalls sobre com serà i qui apareixerà en aquest darrer capítol, com ara que Olivia Wilde tornarà per a  acomiadar-se del seu personatge, la Dra. Trece.

Olivia Wilde

L’actriu es va unir a l’equip de House el 2007 i va deixar la sèrie l’octubre passat a principis de la vuitena temporada dient que preferia enfocar la seva carrera al cine, però farà una excepció per aquest prometedor esdeveniment.






Però no tot són bones notícies. Lisa Eldestein no tornarà per acomiadar-se del seu personatge. Tot i que David Shore va dir que li encantaria que hi hagués una última trobada entre el Dr. House i la Dra. Cuddy, l’actriu no sembla tan convençuda.

Lisa Eldestein


Lisa Eldestein va deixar la sèrie el maig del 2011 amb el final de la setena temporada, per tant la seva absència ha estat de poc més d’un any.






Després d’aquest capítol pot ser que House s’acomiadi dels seus seguidors, però de ben segur que seguirà com un dels personatges que han deixat petjada a la petita pantalla mundial.
House ha estat declarada per l’organització Guinness dels rècords la sèrie més popular del món amb 81’8milions d’espectadors en 66 països i amb un bon grapat de premis i nominacions tan per a la sèrie com per als actors i creadors. Ha sigut una de les series més aplaudides pel públic i per la crítica durant totes les seves vuit temporades. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada