dijous, 30 de gener del 2014

24 ES POSA EN MARXA

24 ha posat en marxa el compte enrrere. Tots el que formen part d'aquest projecte ja s'han traslladat a Londres on estarà gravada aquesta sorprenent temporada nova.

Aquesta nova temporada ve carregada de nous actors i nous personatges. Una de les últimes notícies és que en Tate Donovan, conegut per ser el pare de la Marissa Cooper a The O.C., representarà al marit de Audrey Raines, el senyor Mark Boudreau. El personatge de Donovan consistirà en el cap d'estat major de la Casa Blanca.


Una altra nova adquisició és la filla del president dels Estats Units. Audrey Raines serà representada per l'actriu Kim Raver, que ha aparegut en altres sèries com Grey's Anatomy.


El seu pare, el president dels Estats Units d'America, James Heller, serà representat un altre cop per William Devane.


Si parlem de la Casa Blanca i el president dels Estats Units també he de parlar de qui manarà a l'altra costat del Atlàntic. Stephen Fry serà l'encarregat, després d'aparèixer a la sèrie Bones arriba a Live another day. El seu personatge és ni més ni menys que el mateix primer ministre britànic, el senyor Trevor Davies.


Finalment un dels personatges que s'uneix a la sèrie de Jack Bouer és Kaye Morgan. Aquesta agent estarà representada per Yvonne Strahovski, que ha sortit a sèries com Chuck o Dexter.


La millor notícia que ens han pogut donar, però, és que Kiefer Sutherland ja ha començat a gravar els seus 12 capítols. Però si en voleu saber més espereu fins al 5 de maig, que és quan s'estrenarà aquesta sèrie a la cadena FOX.
Aquí us deixo amb algunes imatges de la gravació:





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada