dissabte, 18 d’abril del 2015

JON CRYER PARLA SOBRE LA MARXA DE SHEEN

En Jon Cryer ha parlat per fi sobre Charlie Sheen i la temporada en que es va anar. Ho va fer en una entrevista a The Talk on s'ha obert i ha explicat com va passar aquell any després de vuit anys sent co-protagonista amb ell.

Primer de tot va deixar a tots sorpresos ja que va admetre que després d'anunciar que el seu company deixava la sèrie, ell no va veure continuïtat per al programa ja que aquest estava basat principalment en la vida del Charlie Harper.


Però ho pitjor de tot per a ell va ser veure a un amic passar per uns terribles problemes d'adiccions. Tot i que com a actor estava preocupat pel futur de la seva sèrie, com a persona estava molt més preocupat per la vida del seu company.

La seva vida es va transformar d'un dia per l'altre ja que es rodejava de paparazzis a tot arreu on anava i sense haver-s'ho buscat va passar a ser el focus d'atenció. Cryer va explicar que en aquell moment no va saber com reaccionar davant d'aquella situació i quan va provar de parlar amb Sheen per telèfon semblava un boig i no es podia tenir una conversa amb ell.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada