dijous, 9 d’abril del 2015

NOVES SÈRIES PELS ACTORS DE PSYCH

Els actors de Psych van acabar la seva sèrie l'any passat es per això que tots ja s'han buscat nous projectes. Després de la bona feina feta al llarg de vuit temporades a la USA Network ha arribat la seva hora de brillar i fitxar pels grans canals americans. 

Comencem pel protagonista. James Roday, l'actor que representava a Shawn Spancer ha fitxat per una nova sèrie de la ABC. The Brainy Bunch tracta sobre un militar que al tornar a casa es dóna compte que ha criat als seus fills per a que siguin molt intel·ligents però són uns inadaptats socials. En aquesta comèdia ell representarà a Kip Mitchell, el pare de la família.


Seguim per l'estrella de la sèrie. Dulé Hill, l'actor que representava al amic inseparable protagonitzarà un nou pilot que prepara la CBS. El seu nou paper no s'allunyarà gaire del del Gus, ja que serà l'Albert, un advocat però per sobre de tot una bona persona.


Per una altra banda, Maggie Lawson, l'actriu que representava a la Jules s'ha unit a Jane Lynch (Glee) per a co-protagonitzar Angel from Hell, un altre pilot que prepara la CBS. Ella representarà a la Allison, una jove que ha entrat a la vida de la Amy (Lynch) i diu ser el seu àngel de la guarda.


Finalment Corbin Bernsen, que representava al pare que va educar al genial Shawn serà un dels actors amb el qui comptarà David Fincher per al seu nou projecte. La sèrie que desenvoluparà la HBO tracta sobre un jove anomenat Robby que aspira a ser director i somia en poder dirigir una superproducció de ciència-ficció, però es guanya la vida fent de director de videoclips. Charlie Row, l'actor de Red Band society serà l'encarregat de representar al protagonista. Bernsen serà un exitós director comercial de Hollywood.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada