dijous, 18 de febrer del 2016

I SEGUEIXEN AFEGINT-SE MÉS PERSONATGES

"Dragonfly Inn, Michel speaking"

Quantes vegades ens hem rigut al escoltar aquesta frase? Doncs gràcies al retorn Gilmore Girls i del Yanic Truesdale, l'actor que va representar al recepcionista francès amb poca paciència i groller amb els clients durant set temporades, ara ho podrem tornar a escoltar. Ja s'ha anunciat oficialment que Truesdale estarà en els nous capítols de la sèrie.


Però aquest no és l'única novetat, la llista de personatges que tornen a Stars Hollow segueix allargant-se més i més cada dia. El poblet de Connecticut seguirà pràcticament igual ja que Michael Winters, Rose Abdoo, Liz Torres, Sally Struthers, Mike Gandolfi i Aris Alvara han firmat contracte i estaran en aquest retorn. En altres paraules: Tornen en Taylor, la Gypsy, la Miss Patty, la Babette, l'Andrew i el Ceasar, que probablement seguiran rondant pel poble i fent que la vida en aquest sigui de tot menys avorrida.


Un altre dels personatges preferits del públic que ja s'ha fet oficial que estarà és la Mrs. Kim representada per l'Emily Kuroda. La mare de a Lane tornarà i esperem que amb tots els seus ideals conservadors i el seu caràcter.


També tornen les parelles d'alguns dels personatges més importants com el Doyle (Danny Strong) que juntament amb la Paris segur que formen un duo molt potent, el Zach (Todd Lowe) que de ben segur que segueix casat amb la Lane però faltarà per veure si segueix Hep Alien, i un de molt especial, el Christopher (David Sutcliffe). El pare de la Rory tornarà i això sempre fa que la flama que hi ha amb la Lorelai torni a aparèixer.


Vanessa Marano també hi serà, tot i que actualment està treballant a Switched at Birth ha torbat un forat en la seva agenda. En aquest cas notarem una diferència bestial respecte al seu personatge de la sèrie ja que ara té 23 anys i quan va acabar la sèrie l'April era una pre-adolescent. La filla del Luke és un dels personatges que més ens pot sorprendre per la direcció que hagi pogut agafar.


I pel final deixo ho millor. Paul Anka, el gos que va adoptar la Lorelai per no sentir-se sola a la sisena temporada també torna.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada