diumenge, 22 de gener del 2017

ALEXIS BLEDEL TORNA A LA TELEVISIÓ

El portal Hulu acaba d'anunciar el fitxatge d'Alexis Bledel com a personatge recurrent en el seu nou drama The Handmaid's Tale. L'actriu que portava un temps fora de la petita pantalla va tornar el 2016 a representar a la Rory Gilmore el personatge que la va dur a la fama, i aquest 2017 estarà en l'adaptació de la existosa novel·la de Margaret Atwood.

La sèrie s'estrenarà el proper 26 d'Abril i compta amb altres grans estrelles com Elisabeth Moss (Mad Men) o Yvonne Strahovski (Chuck).


Tornant a la seva sèrie Gilmore Girls, aquesta setmana Bledel va fer unes declaracions que donen possibilitat a més històries. Pels que hageu vist A year in the life sabreu que el final va quedar obert i va deixar a molts seguidors pendents de si hi haurà més capítols. L'actriu va explicar que el revival havia passat d'una forma natural després de la reunió de fans en el fastival de ATX, tots els actors volien explicar una bona història i es per això que van fer les quatre mini-movies. Sobre l'entrega futura va comentar que si sorgeix el moment i tots estan disposats a fer una gran història de nou, per què no?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada