dimecres, 25 de gener del 2017

BONES NOTÍCIES PER THIS IS US

La sèrie de Mandy Moore i Milo Ventimiglia només fa que portar bones notícies. This is Us és un dels drames amb més èxit de la televisió americana aconseguint una mitja de 10 milions d'esectadors per capítol, amb aquesta primera temporada ja han aconseguit una nominació als Golden Globes i un premi com a millor sèrie drama en els People's Choice Awards. És per això que la NBC ha anunciat que renovarà la sèrie per una segona i tercera temporada de cop. Aquesta renovació doble farà que el desig del creador de la sèrie sigui més aprop de la realitat, fa pocs dies va comentar en una entrevista que tenia la idea de fer quatre temporades.

La imagen puede contener: 3 personas, personas sonriendo

En aquests vuit capítols que falten per emetre s'esperen moltes sorpreses, incloses els cameos i les estrelles convidades: Katie Couric, Brian Tyree Henry i Adam Bartley entre d'altres.

I la notícia que ens toca de forma més directa és la seva estrena a FOX Life d'aquí res. This is us es podrà veure a partir del 2 de Febrer pel canal privat. La sèrie tracta sobre quatre persones que comparteixen aniversari i que aparentment són desconegudes entre elles. Les seves vides es veuran entrellaçades al llarg dels 18 capítols de la temporada.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada