dijous, 7 de juny del 2018

THE FOSTERS I EL SEU FINAL


La sèrie de la Maia Mitchell i companyia ha arribat a la seva fi. Després de cinc temporades en antena el drama juvenil s’ha acomiadat amb un especial de tres capítols que ha durat tres dies i on hem pogut veure una mica de passat, evidentment el present i una mica de futur, els tres punts clau per a crear un bon series finale.

Resultat d'imatges de the fosters series finale

ATENCIÓ! AQUEST POST CONTÉ SPOILER. SI NO HAS VIST L’ÚLTIM CAPÍTOL DE THE FOSTERS COMPTE AMB EL QUE LLEGEIXES. TOTS ELS ALTRES PODEU CONTINUAR...

The Fosters ha acabat la seva cinquena i última temporada a casa. Durant els tres episodis que s’han emès els últims dies hem pogut veure com els protagonistes s’acomiadaven de la casa que els ha vist créixer, més aviat li podem dir llar. Les mares han decidit vendre la casa per a que la Lena es pugui presentar a les eleccions i ser candidata.

Pel que fa als nens, el més gran finalment es casa amb la Eliza després de plantar cara als seus pares. La Callie en canvi serà ajudant d’un jutge a Los Angeles per així poder estar més a prop del seu germanet.

Imatge relacionada

La Mariana torna a estar en mig d’un merder amorós però al final decideix anar de viatge amb un dels nois que realment l’estima i l’aprecia. Anirà per tot Europa amb el seu germà bessó Jesús, que per una altra banda ha decidit donar-se un temps amb l’Emma.

I el petit dels Fosters confessa que es troba sol i perdut a UCLA. Després de tants anys acompanyat a casa per tanta gent es troba desconcertat a la universitat.

Resultat d'imatges de the fosters series finale


En general ha sigut un final de sèrie poc sorprenent. El punt àlgid és clarament la conversa que en Brandon i la Callie tenen a la piscina on intenten fer entendre a tots els fans que encara esperen que Brallie sigui una realitat, que els dos joves van prendre la decisió correcta. La sèrie es basa en difondre el missatge de que la família és el més important i estimar-se els uns a els altres i aquest ha estat el fil que ha unit tots els episodis. Tota la resta del capítol em deixa una mica freda, està bé, però sense més...

Imatge relacionada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada