dissabte, 18 d’agost del 2012

MILEY CYRUS LA NOVETAT DE TWO AND A HALF MEN


L’estrella Disney Miley Cyrus serà un dels fitxatges per a la desena temporada de Dos Hombres y Medio.

Hannah Montana

Ella busca projectes allunyats de Hannah Montana per a poder-se desfer d’aquest personatge, però com que el cinema (The Last Song) i la música (Can’t Be Tamed) no han aconseguit fer-ho ara ho intentarà a la petita pantalla, on tot va començar. Des de 2011 quan va acabar la seva sèrie no havia tornat a la televisió a excepció d’algun que altre cameo. Per a representar aquest personatge i que no la comparin amb la Hannah s’ha fet un “new look” tenyint-se de ros i tallant-se el cabell.

Miley Cyrus

Per altra banda la cadena CBS l’utilitzarà per a atraure més audiència ja que des de la marxa de Charlie Sheen les coses ja no són el mateix i també els interessa buscar un públic més jove ja que el canal està considerat per a gent gran. Ja van intentar atraure els joves posant a Ashton Kutcher (34 anys) substituint a Charlie Sheen (46 anys).

two and a half men seasons 1 7 30dvd 001 20110728185806 New Two And A Half Men Curtain Shot
Imatge d'inici de temporada 1-8

Imatge d'inici temporada 9-10

El personatge de Cyrus s’incorporarà a finals d’any perquè primer prefereixen comprovar com va la sèrie sense ella i després veure com reacciona l’audiència. Si tot va com s’espera i el públic té una resposta positiva el seu personatge el podrem veure recurrent fins a finals de temporada.

Se’n sap poc de quin serà el seu personatge de moment només ens han dit que serà una noia nova  a la ciutat que serà la novia d’en Jake (Angus T. Jones). Però pel que es veu després crearà un triangle amorós amb dos homes de diferents edats, els rumors apunten cap un Jones-Cyrus-Kutcher.

Jones - Cyrus - Kutcher

No ens oblidem que també ens preparen l’aparicció de Brit Morgan com a estrella invitada.


La desena temporada de Two and a Half Men s’estrenarà el 27 de setembre al canal CBS.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada