diumenge, 1 de febrer del 2015

LES AUDIÈNCIES DE PRINCIPIS DEL 2015

L'any acaba de començar, però quines són les sèries que de moment acumulen més audiència de mitjana per episodi en aquesta temporada? Tenint només en compte a les network la CBS s'emporta el premi més gros. Tots sabem que és un canal molt exigent i que si no veuen molta rendibilitat a la sèrie no dubten en cancel·lar-la, però aquesta exigència està molt ben pagada ja que pràcticament totes les seves sèries obtenen unes audiències espectaculars. FOX ha aconseguit col·locar una de les seves noves sèries en el Top 10, i la ABC i la NBC s'han quedat a les portes amb How to get away with murder en la onzena posició i 10.27 milions d'espectadors, i The Blacklist en la tretzena posició i 10.10 milions. The CW en canvi ja es sap que juga en una altra lliga, la seva sèrie amb més audiència és de moment The Flash amb 3.98 milions.

L'encarregada d'obrir aquesta llista és Mom. La sèrie de Chuck Lorre va en camí d'omplir el buit que deixarà Two and a half men ara que s'acomiada amb la seva última temporada. La sèrie de Anna Faris i Allison Janney té una mitja de 10.42 milions d'espectadors per capítol.


La novena posició és per a Criminal Minds. Una de les poques veteranes que tot i el anys que fa que està en antena segueix amb molt bona resposta per part del públic, amb una mitja de 10.52 milions.

La vuitena posició també va per a una de la CBS. The Good Wife no només té molt bona recepció per part de la crítica que li va atorgar el Emmy a millor actriu de drama a Julianna Margulies, si no que a més a més té 10.53 milions d'espectadors de mitja per capítol.

En la setena posició trobem a Empire. La sèrie es va estrenar el 7 de Gener i tan sols deu dies més tard la cadena va anunciar que la renovava per a una segona temporada. No es cap sorpresa si tenim en compte que és la única de les sèries de la FOX que ha aconseguit fer-se un forat en aquest Top 10 amb una mitja de 10.66 milions d'espectadors.


A partir de la sisena posició entrem en territori CBS. Scorpion tot i ser una sèrie que s'ha estrenat aquesta temporada es col·loca aquí amb 11.23 milions d'espectadors.

Blue Bloods tot i que a Espanya no acaba de tenir una bona recepció, a Estats Units és tot un èxit que aconsegueix reunir 11.48 milions d'espectadors cada setmana.

En quarta posició està una altra novata. Madam Secretary va ser una de les grans apostes de la CBS de cara a aquesta temporada i ha aconseguit una mitja de 12.56 milions per capítol.

En tercera posició tenim una sèrie que s'ha estrenat fa poc i amb menys d'una temporada en emissió ha aconseguit superar a la seva "sèrie mare" (NCIS: Los Angeles) amb una audiència mitja de 16.02 milions. El que ha fet NCIS: New Orleans és tota una bogeria! 


Després hi ha qui s'estranya que la sèrie renovi dues temporades de cop, però The Big Bang Theory porta una audiència mitja per capítol de 16.54 milions, i amb dades així qui no ho apostaria tot per a en Sheldon i companyia?


La sèrie de Mark Harmon als Estats Units ja ha està en la seva dozena temporada, però la veterana segueix en plena forma i el anys no sembla que li passin factura. NCIS 17.93 milions d'espectadors de mitja després de més de 250 episodis arriba a la primera posició d'aquesta llista, i això que aquest no ha estat el seu millor any...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada