dilluns, 2 de febrer del 2015

JA HEM VIST EL FINAL DEFINITIU DE 24

Després del retorn de 20 amb la temporada Live another day que es va estrenar l'any passat Kiefer Sutherland s'ha mostrat disposat a deixar enrere a en Jack Bauer. L'actor no pensa tornar a donar vida al personatge que el va llençar a la fama i que va marcar la seva carrera per sempre. En una entrevista va deixar molt clar que no es veu a si mateix tornant a representar-lo, es per això que es descarta que el pròxim retorn de 24 sigui al cinema, com s'havia començat a rumorejar entre els fans.


Segons Sutherland els 12 capítols que es van gravar la passada temporada tenien raó de si ja que el final de la sèrie havia quedat amb dubtes a resoldre, trames a tancar i rodar a Anglaterra era una oportunitat irresistible. Però actualment ja hem presenciat el final definitiu i segons ell ja no tindria sentit una nova aventura.


Però recordeu que en el final de la vuitena temporada de la sèrie ja va deixar anar alguna cosa similar, així que potser d'aquí uns anys estem menjant crispetes davant de la gran pantalla tornant a veure'l en acció i retraient-li aquestes paraules.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada