dimecres, 30 de gener del 2013

CONEIXEREM A LA MARE!

Després de durs esforços per a renovar una novena temporada, el Desembre van aconseguir una temporada més. Ara la desena temporada els hi ha semblat impossible. Els contractes de tothom caducaven amb aquesta temporada.
La CBS ha confirmat oficialment que la novena temporada de How I met your mother (Cómo conocí a vuestra madre) serà l'última.


Josh Radnor, Jason Segel, Neil Partick Harris, Cobie Smulders i Alyson Hannigan estaran per una temporada més davant de la pantalla. Com ja es va dir, apareixeran fins a l'últim capítol.

Harris, Smulders, Radnor, Hannigan i Segel

Tindrà el final que es mereix? Descobrirem la mare més misteriosa de la televisió?
Per alguns el final que es mereix ja fa temps que s'hauria d'haver rodat, d'altres pensen que fer aparèixer a la mare a l'últim capítol tampoc és un final digne d'aquesta sèrie.
Es per això que han anunciat que desvetllarem el secret i coneixerem a la mare durant la temporada, abans del capítol final.


La sitcom tornarà amb 22 capítols més la propera tardor.

1 comentari:

  1. Home, ja era hora de que es dignessin a acabar la sèrie... és bona, però actualment ja ha perdut força encant. Només espero que per culpa d'aquest allargament forçat no acabi repercutint en la valoració general de la sèrie.

    ResponElimina