dissabte, 20 d’abril del 2013

LES 7 DIFERÈNCIES

Tothom ha jugat alguna vegada al joc de les 7 diferències. Ara hi ha una nova variant del clàssic joc, i es que mirant sèries cada vegada se’ns fa més complicat trobar més de set diferències.

Podem jugar-hi amb sèries com How I Met your mother i Friends, Docor en Alaska i Men in Trees,The O.C. i Gossip Girl, ...
En el primer cas al ser el format que triomfa moltes sèries s’assemblen perquè volen aconseguir el mateix, en el segon tenen trets en comú ja que, a qui no li diverteix la vida en societat amb tots els drames i riures que això comporta? i en el últim cas tenim dues sèries del mateix creador.


Però avui ens centrarem amb la parella Gilmore Girls – Bunheads. Tenen la mateixa creadora, molts dels actors estan repetits i els guions són ... bastant semblants.
El drama amb un toc d’humor o comèdia amb un toc de drama, digueu-li com vulgueu, és un dels formats més utilitzats perquè triomfa amb facilitat entre el públic familiar. A les Gilmore Girls els hi va anar molt bé utilitzar-lo per a que les audiències no els hi fallessin, i Amy Sherman-Palladino va prendre nota. Per això en la següent sèrie que ha estrenat no ha dubtat en treure una sèrie amb el mateix format i fins i tot amb alguns actors repetits.


Emily Gilmore ha baixat molt en la seva escala social, ha deixat enrere tot el glamour de la classe alta i s’ha posat a dirigir una acadèmia de ball, això si dirigeix al pur estil Gilmore. Kelly Bishop pot haver canviat la seva forma de vestir però no enganya a ningú amb el caràcter de la Fanny que està adoptat del seu antic personatge.


Jason Stiles ha passat de ser la parella de la Lorelai a ser Conor, un ligue de la seva substituta, la Michelle. Està clar que a Cris Eigeman el que li enamora no és el físic sinó l’humor sarcàstic característic d’aquestes dues dones.


Un altre que ha baixat molt en la escala social ha estat Mitchum Huntzberger. El peix gros dels diaris americans s’ha gastat tots els seus diners per a convertir-se en el propietari alcohòlic d’un bar del poble. Crec que som més d’un els que preferim que ens serveixi un cafè en Luke que no pas en Rico. En Gregg Henry ha fet un canvi radical en aquesta nova sèrie, i no cal anar més lluny que veure les grenyes que s’ha deixat créixer.


En Kirk segueix en la seva línia. El col·leccionista de llibres For Dummies ara s’ha convertit en Bash, un professional en fer cafès. Si la Lorelai hagués de comprar els cafès a la seva botiga ... Sean Gunn segueix representant el personatge raret però a la vegada graciós que tothom s’estima.



Altres exemples són:

Michael DeLuise


Rose Abdoo

Liza Weil

Alex Borstein

Todd Lowe

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada