diumenge, 6 d’abril del 2014

HOW I MET YOUR MOTHER I EL SEU FINAL

ATENCIÓ AQUEST POST CONTÉ SPOILERS. SI NO HAS VIST L'ÚLTIM CAPÍTOL DE HOW I MET YOUR MOTHER COMTE AMB EL QUE LLEGEIXES. TOTS ELS ALTRES PODEU CONTINUAR.

Ja està. Vuit anys intrigats en saber com va conèixer la mare i ja ho sabem, però crec que aquest no va ser el moment estel·lar de l'últim capítol com tots esperàvem.
Primer de tot deixeu-me aclarir que poso un suspens al capítol.

El episodi començava bé. Tot últim capítol ha de comptar amb una escena del passat i així va començar el de How I met your mother, al 2005 quan es crea el grup. També va estar molt bé poder veure l'últim intent per part del Barney de jugar al Have you met Ted?, un adéu a l'estil ET o l'últim i immillorable High-Five. Però la cosa bona acaba aquí.


En Barney i la Robin es divorcien 3 anys més tard. EN SERIO?!?! Una temporada sencera donant per sac amb la boda dels nassos i als 15 minuts del següent capítol es divorcien. Ho sento però això si que no ho compro, i encara menys com acaba la primera part d'aquest capítol. En Barney torna a ser faldiller i el grup es separa per culpa de la Robin. Però això què és?! Portem més d'una temporada veient el canvi que ha experimentat aquesta parella i ara de sobte tornen al principi.



La segona part va tornar a començar bé amb un últim Legen-dary i un Stinson-out. Però altre cop va anar a pitjor. En Barney s'assabenta que és pare, no coneixem a la mare i la seva filla és l'amor de la seva vida (Per cert molt bona actuació del Neil Patrick Harris en aquesta escena). Un altre cop canvia el seu caràcter i torna a ser una persona decent. Massa canvis en un sol capítol.


Però aleshores arriben els 2 minuts que tots hem estat esperant els últims anys. Sí, dos minuts és el que dediquen a explicar com en Ted coneix a la Mare, com el Ted es casa amb ella i com la Tracy emmalalteix i mor. QUÈ?! Vuit anys, vuit llargs anys esperant la maleïda mare i ara que li estàvem agafant afecte va i la maten.


Però la cosa encara empitjora més si es que és possible. Apareixen els fills amb una escena gravada durant la primera temporada. Potser aleshores si que hauria tingut sentit que els fills aconsellessin al seu pare d'aquesta manera però estem vuit anys més tard, els personatges han evolucionat. Sembla que en Bays i en Thomas no ho hagin volgut veure. Probablement aquest final hauria tingut sentit al final de la primera o segona temporada però a la vuitena no té ni cap ni peus.
Han portat el temps d'una forma desastrosa i cruel durant tot el capítol, han fet que els personatges tirin enrere i tot això per a poder aprofitar una escena gravada fa vuit anys.
En Ted torna amb la Robin, aquest és el final. Un deixant-se les cervicals mentre l'altra mira cap a baix des de la seva finestra rodejada de gossos i veu com li ofereixen una trompa blava. Igual que en el primer capítol.


Tinc la sensació que ens havíem d'acomiadar d'una comèdia i hem vist el final d'un drama.
Sempre he dit que How I met your mother ha estat copiant a Friends al llarg de totes els seves temporades. Però Friends va fer riure fins a l'últim minut, a Friends vam poder veure els amics units fins a l'últim instant  i Friends es va acabar perquè els personatges havien madurat i s'havien fet grans. 

1 comentari: