diumenge, 12 d’octubre del 2014

BERT THE FARTING HIPPO

La CBS ha estat demandada per la companyia Folkmanis que diu que la cadena de televisió ha estat venent rèpliques del peluix sense la llicència necessària.

L'hipopòtam que va aparèixer a la sèrie el 2003 era el que havia llençat al mercat l'empresa Folkmanis però va ser modificat afegint-hi el soroll del pet quan s'abraçava. Més tard, el 2006, a companyia va deixar de fabricar el producte, però el 2009 va començar a fabricar una versió més petita. El 2010 la CBS i l'emprea de joguines van arribar a un acord que farien una versió especial del peluix que inclouria l'efecte sonor i que es vendria per a tots els fans.


Ara Folkmanis ha demandat a la CBS perquè una altra empresa amb fàbrica a la Xina els està proveint amb una nova versió del peluix amb l'efecte sonor i un collaret de punxes, i s'ha deixat de demanar hipopòtams a la seva empresa.

 L'hipopòtam de peluix que es tira pets de l'Abby és un gran objecte de merchandise del NCIS, i des de que es va posar a la venta se'n han vengut milers d'unitats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada