dissabte, 14 d’abril del 2018

MRS. MAISEL COMPETIRÀ ALS EMMY COM A COMÈDIA

The Marvelous Mrs. Maisel es manté fidel a les seves arrels de stand-up per aquesta temporada dels Emmy. La sèrie guanyadora del Globus d'or competirà com a comèdia en els Emmy 2018.

Resultado de imagen de emmys 2018

Podeu pensar que això no és notícia ja que la creació de Amy Sherman i Daniel Palladino ja es va emportar a casa els premis a millor comèdia en els Globus d'Or, els PGA i els Critics' Choice, però la notícia ve arrel de les noves normes implementades per l'Acadèmia de Televisió.
Aquestes regles inclouen definir una comèdia pel temps de duració i altres fets que no tenen gaire sentit i alguns temien que la sèrie es veiés obligada a competir en la categoria de drama.


Aquesta notícia sembla una vendició per a Rachel Brosnahan i companyia degut a que la guanyadora a millor comèdia de l'any passat (Veep) no té una nova temporada i no hi ha hagut gaires comèdies noves que hagin destacat enguany. La categoria de drama hauria forçat a The Marvelous Mrs Maisel a competir contra sèries com The Handmaid's Tale o Game of Thrones.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada