dijous, 4 de gener del 2018

THE MARVELOUS MRS. MAISEL 1x03

La primera review de l'any arriba en dijous i és sobre el tercer episodi d'aquesta nova sèrie d'Amazon, The Marvelous Mrs. Maisel. No sé si ja heu començat a veure-la o encara no, però aprofiteu aquests últims dies abans que s'acabin les vacances per a fer una marató d'aquesta gran comèdia!


ATENCIÓ AQUEST POST CONTÉ SPOILERS. SI NO HAS VIST EL CAPÍTOL 'BECAUSE YOU LEFT' DE THE MAREVLOUS MRS. MAISEL COMPTE AMB EL QUE LLEGEIXES. TOTS ELS ALTRES PODEU CONTINUAR.

El capítol comença amb la Midge a la presó recordant com va conèixer al seu marit. En pocs anys ha passat d'una festa de la facultat plena de rics i on tenia uns quants pretendents, a compartir cel·la amb una assassina. 

Pels qui no teniu idea de l'estil Amy Sherman-Palladino (creadora), us haureu donat compte que la sèrie tot i que es centra en un sol personatge, dóna molta importància als secundaris. En aquest episodi podem conèixer a el Lenny Bruce, un altre còmic que sovint acaba empresonat i que segons la Susie és el millor de tota la ciutat. De ben segur que ens oferirà uns quants riures.



Un altre gran secundari que coneixem en aquest capítol és l'advocat. Un dels millors en el seu sector i que ens aporta un toc graciós quan la llibertat de la nostra protagonista està en risc. Per desgracia el judici no acaba gaire bé i la Midge torna a estar empresonada i necessita l'ajuda d'en Joel per sortir-ne. Finalment es declara culpable i pot sortir tranquil·la per la porta del jutjat.



A un capítol de The Marvelous Mrs. Maisel no pot faltar un monòleg hilarant amb traces de feminisme. La Midge va a veure com actua en Lenny i acaba en un carreró parlant de les seves detencions i fumant marihuana. Després de fer un parell de calades es planta a l'escenari i es desfoga sobre la seva maternitat. 

Podem veure com sorgeix alguna cosa entre en els dos còmics, massa aviat per dir si és una amistat o alguna cosa més, però m'ha deixat amb ganes que comparteixin més escenes.



I el cliffhangger final no ens decep. Quan la Miriam arriba a casa, esperant-la hi ha el seu marit. En Joel vol una altra oportunitat, però rep un no rotund i sec, "Because you left" (Perquè vas marxar) és la única explicació que dóna i és més que suficient. 

Tota esperança que tenia el Sr. Weissman en que la seva filla tornés amb el pare dels seus fills desapareix. En la última imatge se'l veu destrossat mentre pensa en el merder en el que s'ha ficat amb els tractes que ha fet amb en Moishe.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada