dimarts, 2 de gener del 2018

DATES DEL 2018

Com cada any, no som els únics que agafem vacances per Nadal, les sèries americanes van marxar a principis de Desembre (algunes abans i tot!) i ara toca que a poc a poc tornin a la seva rutina.

Aquí teniu les dates de retorn d'aquesta parada que als Estats Units anomenen mid-season:

2 Gener
La CBS fa tornar al seu equip de dimarts molt aviat. NCIS segueix amb la seva quinzena temporada, Bull segueix amb la seva segona i NCIS: New Orleans remata la nit amb la quarta temporada.

Imagen relacionada

3 de Gener
The Blacklist fa setmanes que va marxar però ara torna amb els nous capítols de la cinquena temporada. Per una altra banda Modern Family seguirà fent-nos riure amb la seva novena temporada.

Resultado de imagen de the blacklist season 5

4 de Gener
L'equip d'en Sheldon Cooper torna juntet a la CBS. Primer ho farà The Big Bang Theory amb la seva onzena temporada i a continuació Young Sheldon amb els capítols que li falten de la primera temporada.

Resultado de imagen de sheldon cooper

5 de Gener
Dos dies després de l'etsrena a Estats Units arriba a Movistar series la cinquena temporada de The Blacklist en VOSE.


Resultado de imagen de the blacklist season 5

7 de Gener
Els marines del NCIS:Los Angeles tornen uns dies després que ho faci Mark Harmon i companyia. A partir del diumenge es podrà gaudir dels nous capítols de la novena temporada als Estats Units.


Resultado de imagen de ncis los angeles season 9

8 de Gener
Amb la tornada a l'escola arriba The Good Doctor. Aquest dilluns s'estrenarà la primera part de dos capítols molt especials.


Resultado de imagen de good doctor

9 de Gener
Dos de les sèries familiars tornen aquest dia. La primera en fer-ho és The Fosters, de Freeform, amb la segona part de la seva cinquena temporada. Més tard, a la NBC torna This is us, la sèrie revelació de la temporada passada.

A l'altra banda de l'Atlàntic torna The Good Doctor a AXN España després de l'aturada nadalenca i també NCIS: Los Angeles a FOX España.


Resultado de imagen de this is us

11 de Gener
Després de seguir la parada nadalenca que es fa a Amèrica, torna a AXN España els nous capítols de NCIS doblats al castellà.


Resultado de imagen de ncis axn 

14 de Gener
The Blacklist ja ha tornat en la seva versió original, en la seva VOSE i només falta per veure la cinquena temporada doblada al castellà. Movistar series xtra estrena els nous capítols de la sèrie de James Spader.


Resultado de imagen de blacklist movistar

18 de Gener
Arriba a Netflix España la sisena temporada de Homeland completa. Ja podeu fer una marató de Carrie i abans no s'estreni la següent temporada.


Resultado de imagen de homeland netflix season 6

23 de Gener
Fa més de mig any que es va estrenar quarta temporada de Younger als Estats Units, ara Hilary Duff i Sutton Foster arriben en la seva versió doblada a TNT España.


Resultado de imagen de younger tnt

25 de Gener
This Is Us torna amb la segona part de la seva segona temporada en castellà. Després de l'aturada nadalenca FOX Life España reprèn l'emissió per l'onzè capítol.


Imagen relacionada

26 de Gener
The Marvelous Mrs. Maisel és, sota el meu punt de vista, una de les millors estrenes de l'any passat. Ara, per tots els que no veieu sèries en versió original, arriba la seva primera temporada doblada al castellà a Amazon prime video. 


Resultado de imagen de mrs maisel

11 de Febrer
I fins al febrer ens haurem d'esperar per a poder veure la setena temporada de Homeland.


Resultado de imagen de homeland season 7

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada