divendres, 2 de gener del 2015

DEIXEM ENRERE EL 2014

Som a principis d'any i resums de l'any que deixem enrere n'hi ha a punta pala, fins i tot en aquest discret blog de sèries.

Durant aquest any moltes sèries ens han abandonat i s'han acomiadat de nosaltres. La primera en fer-ho va ser Psych que va acabar amb la seva vuitena temporada a principis de l'any passat, poc més tard How I met your mother també ho va fer amb un capítol molt controvertit. Després a casa nostra es va emetre la segona part de l'última temporada de Breaking Bad a TV3. I per la que hem hagut d'esperar més ha estat White Collar que va emetre el seu últim capítol el passat 18 de Desembre.


Però així com ens hem dit adéu també hem donat la benvinguda a altres com Red Band Society, el remake de la catalana Polseres Vermelles, i NCIS: New Orleans, que ha sortit bastant més ben parada que l'anterior.


En la premsa rosa també hi ha hagut molt moviment. S'han casat Alexis Bledel (la Rory de Gilmore Girls), Candince Accola (la Caroline de The Vampire Diaries) i Neil Patrick Harris (el Barney de How I met your mother). Han tingut fills James Van Der Beek (el Dawson de Dawson's Creek), Rachel Bilson (la Zoe de Hart of Dixie) i Cobie Smulders (la Robin de How I met your mother).


Desgraciadament aquest any també ha estat un any que ens hem hagut d'acomiadar de molts grans actors:
  • Ralph Waite, el pare de Leroy Jethro Gibbs al qui li van dedicar un capítol de l'onzena temporada.
  • James Rebhorn, el pare de la Carrie de Homeland i també l'agent Hughes de White Collar.
  • Elizabeth Peña, la mare de la Glòria de Modern Family.
  • Carol Ann Susi, que posava la veu a la Sra. Wolowitz, la mare del Howard de The Big Bang Theory.
  • Edward Herrman, el pare de la Lorelai de Gilmore Girls, el Richard Gilmore.

Per una altra banda també s'han celebrat aniversaris de sèries. Lost va fer 10 anys des de que es va estrenar la sèrie als Estats Units, el primer capítol de House també ha complert deu anyets i l'elenc de One Tree Hill no li calen aniversaris per a haver-se de reunir de nou.


I després de recordar el 2004 com a l'any de Lost i de J.J.Abrams ens hem adonat que el 2014 ha estat la fi de la seva era.






L'any que deixem enrere no ha estat ni el millor ni el pitjor i com tot ha tingut coses bones i no tant bones. Tot i que probablement no acabarem cobrant com l'Ashton Kutcher o la Sofia Vergara segur que l'any que ve també tindrem molt per gaudir.

Els millors desitjos per l'any que ara comença!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada