divendres, 16 de gener del 2015

L'ÚLTIM CAPÍTOL DE TWO AND A HALF MEN

Two and a half men ja té data final. El dijous 19 de Febrer està marcat en totes les agendes dels fans d'aquesta sèrie, s'emetrà l'últim capítol on podrem veure el Jon Cryer i l'Ashton Kutcher. La CBS ha anunciat que s'emetrà després de l'estrena de The Odd Couple, una nova sèrie protagonitzada per Matthew Perry i Thomas Lennon, i el capítol final tindrà una duració especial d'una hora.



Two and a half men ha estat una de les comèdies amb més èxit de la televisió que acabarà enguany després de 12 temporades i diversos canvis interns. Va ser la comèdia més vista des de la temporada  2005-2006 fins a la temporada 200-2010, amb una mitja d'audiència de 15 milions d'espectadors. Al llarg d'aquests anys la sitcom ha estat nominada a múltiples premis i ha guanyat diversos guardons.


En aquest últim capítol és possible que hi aparegui el Charlie Sheen. L'actor va ser un protagonista de la sèrie fins al 2011, quan el seu comportament darrere de les càmeres i fora del plató va fer que es decidís que el seu personatge (Charlie Harper) a la sèrie morís. Tot això se li va escapar a l'Ashton Kutcher durant una entrevista en el famós programa de la Ellen DeGeneres:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada