dimecres, 11 de febrer del 2015

ONZENA DE NCIS A LA AXN

Espanya ja ha pogut veure els últims capítols de la Ziva David. Ahir dimarts 10 de febrer es va estrenar al canal de pagament AXN amb un doble episodi l'onzena temporada de Navy, investigación criminal

La sèrie més vista del món ha arribat al canal liderant dels audiències de canals de pagament del dia, amb 189.000 especatdors per a Whiskey, tango, foxtrot (11x01) i 212.000 per a Pasado, presente y futuro (11x02).


En aquesta temporada es podrà veure com s'acomiada Coté de Pablo que ha estat representant a la Ziva David durant 189 capítols i 8 temporades. També ens espera una banda sonora molt especial en el capítol 3, ja que s'escoltarà la cançó Under the sun cantada per l'actor Michael Weatherly que representa a en Tony DiNozzo a la sèrie.


Coneixerem a la substituta de la Ziva en el equip, la nova agent del NCIS Ellie Bishop (representada per Emily Wickersham). I un dels capítols estarà dedicat a en Ralph Waite, l'actor que representava a el pare del Gibbs, que va morir mentre s'estava gravant l'onzena temporada i es va decidir fer-li un petit homenatge.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada