dimarts, 28 d’abril del 2015

REUNIÓ DE BUNHEADS I GILMORE GIRLS

L'estiu d'aquest any començarà amb un gran retrobament. Del 4 al 7 de Juny es celebra el Festival de ATX Television que es presenta amb una agenda molt completa.

Per començar hi haurà reunió de les dues grans creacions de Amy Sherman Palladino; Bunheads i Gilmore Girls.
Actors i actrius com Kelly Bishop, Sutton Foster o Stacey Oristano de la sèrie que es va cancel·lar massa aviat es reuniran pel festival. Evidentment serà la primera reunió des que la sèrie es va deixar d'emetre el 2013.



També s'hi podran veure diverses cares que es van passejar per Stars Hollow al llarg de les set temporades com les protagonistes Lauren Graham (Lorelai) i Alexis Bledel (Rory). Però la reunió de Gilmore Girls serà molt més gran que la de Bunheads, també s'han afegit a la cita Jared Padalecki (Dean), Scott Patterson (Luke), Danny Strong (Doyle), Jackson Douglas (Jackson), John Cabrera (Brian), Keiko Agena (Lane), Liz Torres (Miss Patty), Liza Weil (Paris), Matt Czuchry (Logan), Sean Gunn (Kirk), Todd Lowe (Zack), Yanic Truesdale (Michel) i per suposat Kelly Bishop (Emily).



Altres esdeveniments que prepara el festival és la lectura del capítol pilot de Dawson's Creek a càrrec del creador de la sèrie (Kevin Williamson) i alguns convidats sorpresa. Alguns dels noms que sonen com a possibles són els guionistes: Julie Plec, Anna Fricke, Gina Fattore, Liz Tigelaar o Rob Thomas.



Suits també tindrà el seu moment en el festival quan faci la premiere de la seva cinquena temporada que s'estrenarà el 24 de Juny a la USA Network.



The Fosters, una de les sèries juvenils que apreta fort aquesta temporada, també portarà els seus propis convidats com el creador Brad Bredeweg, el guionista Peter Paige o les actrius protagonistes Sherri Saum i Teri Polo.





1 comentari: