dijous, 22 d’octubre del 2015

GILMORE GIRLS TORNA!

Si sou fans de Gilmore Girls doneu les gràcies a Netflix perquè ens han donat un regal de Nadal per adelantat. Després d'anys esperant-ho (vuit anys en concret) la plataforma durà a terme el somni de molts seguidors i prepararà la continuació de la sèrie.


Aquest estiu es va celebrar el ATX TV Festival al qual van ser convidats tots els protagonistes de la sèrie de la WB i CW per a celebrar una reunió després de tants anys. Els actors i actrius presents van recordar amb tots els fans algunes anècdotes  i en van explicar d'altres de noves. Va ser allà on es va tractar del tema d'un possible retorn, una pregunta que anava dirigida especialment a la creadora, Amy Sherman-Palladino. 
Ella va mencionar que no estava contenta amb el final que va tenir la seva sèrie (un final que no va escriure ja que va abandonar la sèrie en la última temporada). L'últim capítol, Bon Voyage, no va tenir un final tancat perquè tractant-se d'aquest tipus de comèdia era molt complicat, i es que que el fet d'explicar la vida d'una família sempre donarà material per a nous capítols. 
En això es basarà l'Amy a l'hora d'escriure els nous capítols, ja que si que estarà en aquesta nova temporada i li han encarregat a ella aquesta feina. En el Festival va comentar que s'havia de trobar el moment i el temps perfecte per al retorn de les Gilmore Girls, i pel que sembla aquest moment ha arribat.


En principi només seran quatre nous capítols de 90 minuts cadascun, es a dir, en format minisèrie, o si ho preferiu com si fossin 4 pel·lícules. El projecte comptarà amb les tres Gilmore Girls (Alexis Bledel, Lauren Graham i Kelly Bishop), però també comptarà amb altres personatges de Stars Hollow com el Luke (Scott Patterson). La intenció és que també apareguin els tres ex-novios de al Rory: el Dean (Jared Padalecki), el Jess (Milo Ventimiglia) i el Logan (Matt Czuchry). Els nous capítols es situaran en l'actualitat, es a dir farà un salt en el temps de 8 anys respecte del últim capítol, i evidentment tractaran sobre com segueix la vida en el petit poble de Connecticut. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada