dissabte, 17 d’octubre del 2015

LA MANSIÓ DELS COHEN

Sou fans de The O.C. i teniu uns quants milions de dòlars que no sabeu amb que gastar-los? Doncs ara ja teniu que comprar amb els vostres estalvis. Vuit anys més tard de l'emissió de l'últim capítol de The O.C. la casa on es van rodar els exteriors de la mansió dels Cohen s'ha posat a la venta pel mòdic preu de 6'25 milions. 


Ara bé, abans d'acabar amb els vostres estalvis potser voldreu saber que la casa no està a Newport Beach i no hi ha la piscina i el jacuzzi meravellós amb vistes al mar. En realitat la mansió està a Malibú i la piscina on es gravava no és del propietari de la casa.

Com haureu deduït no veureu al Sandy Cohen tornant de surfejar, ni escoltareu infinites referències a la cultura pop per veu d'en Seth. A canvi tampoc haureu de suportar a un veí estafador casat amb una veïna que va en busca d'herències substancioses. 


I per acabar potser voldreu llegir la típica informació que un vol saber abans de comprar una casa. La mansió compta amb sis habitacions, set banys i una cuina de chef que compta amb els millors electrodomèstics del mercat. Dins de la 1.6 hectàrees també hi podreu trobar una terrassa de vidre, una biblioteca, una oficina i amb una mica d'esforç hi trobareu anècdotes per explicar a cada festa la resta dels vostres dies.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada