diumenge, 31 de gener del 2016

LA FOTO QUE HO DEMOSTRA

Sou com molts dels fans de Friends que encara no us podeu creure que tornen? Doncs ja us podeu anar posant les piles perquè aquí en teniu una prova:


Tot l'elenc de Friends (menys Matthew Perry) ja ha gravat el capítol especial en homenatge a James Burrows. Juntament amb els actors de The Big Bang Theory Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco i Simon Helberg es van fer una foto per a tots aquells que encara són escèptics del retorn.

Mentre Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer i Matt LeBlanc estaven rodant aquest cap de setmana el seu company ha estat en veu de tothom perquè ha reconegut que ha oblidat tres anys de Friends a causa de les seves addiccions. En una entrevista en el programa "Chris Evans Breakfast Show" se li va preguntar quin era el seu capítol preferit de Friends i l'actor va declarar que té un buit des de la tercera fins a la sisena temporada. Recordem que el 1997 Perry va estar en rehabilitació per la seva addicció al vicodin i el 2001 va haver de tornar a entrar-hi per addició a l'alcohol i als opiacis, això li va causar alguns problemes en els rodatges ja que a vegades no es trobava en condicions.  


L'actor ja ha superat tots aquests problemes i no ha pogut assistir a l'homenatge de Burrows perquè està a Londres preparant els assajos de la seva primera obra de teatre com a autor de "The End on Longing".

L'especial durarà dues hores i s'emetrà per la NBC el proper 21 de Febrer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada