dissabte, 30 de gener del 2016

LLUM VERDA A PRISON BREAK

Prison Break torna! Ara sí que ja és oficial. Fa cinc mesos es va fer públic que s'havia demanat un borrador del guió per a una nova temporada i ara FOX ha confirmat que dóna llum verda la resurrecció d'aquesta gran sèrie.

En principi vindrà en format minisèrie amb opcions de renovar si l'audiència respon bé, o com a mínim millor del que ho va fer el 2009 quan van haver de cancel·lar la sèrie.


Aquesta nova temporada repeteix l'equip de producció i també els actors protagonistes. Ja s'ha confirmat que Wentworth  Miller i Dominic Purcell recuperaran els seus papers. FOX també està negociant la tornada d'altres personatges però sense concretar cap nom, els rumors diuen que podrien ser Sarah Wayne Callies i Robert Knepper i depenent com vagin les negociacions potser no apareixen en tots els capítols però si en algun moment al llarg de la temporada.


Recuperar en Lincoln Burrows, la Sara Tancredi i el T-Bag després de set anys serà relativament fàcil però la gran pregunta és com tronarà en Michael Scofield. Segons han explicat es farà un gran gir de guió i diran que el seu personatge mai va arribar a morir, d'aquí en surt la incògnita de que ha estat fent tots aquests anys. Pels que heu seguit la sèrie us sonarà la història ja que és una mica com el que li van fer a la Sara i com bé sabreu això assegura drama entre els amics i familiars que el creien mort.


El rodatge d'aquesta cinquena temporada està previst que comenci a finals de Març i la intenció és estrenar els nous capítols per la temporada 2016-2017. Encara no s'ha concretat quants capítols més de Prison Break hi haurà però seran entre 8 i 10.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada