dissabte, 30 de gener del 2016

NETFLIX TRENCA EL SILENCI RESPECTE GILMORE

La plataforma online d'entreteniment per fi ha parlat sobre el retorn que tenen entre mans, i com no han començat amb un: No us podem dir gaire sobre Gilmore Girls. S'ha avisat que s'està treballant en quadrar-ho tot abans d'anunciar res i fer-ho oficial.


Netflix no ha ofert gaires novetats ja que només ha confirmat rumors i informacions que ja fa mesos que s'havien filtrat per revistes i webs. El retorn estarà compost per quatre capítols de 90 minuts cadascun i ambientats en els quatre estacions de l'any (primavera, estiu, tardor i hivern). Tots ells estaran escrits i dirigits per l'equip Palladino en un format minisèrie i estaran ambientats en l'actualitat, és a dir, vuit anys després del final de la sèrie. 

Pel que fa respecte als actors per fi s'ha confirmat la presència de TOTES les Gilmore Girls (Lauren Graham, Alexis Bledel i Kelly Bishop) i altres membres importants com Scott Patterson, Sean Gunn i Keiko Agena. L'actriu que va representar a la Lorelai va publicar-ho així en el seu compte de Twitter:


I l'actor que feia de Luke ja està preparat i tot!:


Hi ha interrogants penjats sobre quins altres actors podrien ser-hi però una de les principals incògnites que tots els fans es pregunten és com es farà l'homenatge a l'Edward Herrmann, el qui va representar el patriarca de la família. Probablement el primer capítol començarà abordant aquest tema.


Lauren Graham per la seva banda ja ha fet una entrevista on ha explicat que es fa molt estrany tornar a veure tot de cares familiars i sentir que en falta una. També ha explicat que trepitjar el plató de nou acompanyada per la Alexis i ha estat molt emocionant, i ha assegurat a tots els fans que estaran contents amb els nous guions. Resulta que vuit anys més tard, després de fer les primeres lectures "l'esperit Gilmore" tornava a estar completament viu.

El que encara no s'ha fet públic és la data prevista per a l'estrena però diuen poder assegurar que pagarà la pena esperar el que sigui necessari. Per una altra banda per fi podrem saber quines són aquelles quatre últimes paraules que la Amy Sherman-Palladino sempre ha tingut en el cap per a acabar la sèrie. De moment només se li ha escapat a la Lauren que les diran entre les dos.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada