diumenge, 10 de gener del 2016

SEGONA OPORTUNITAT PER A THE GLADES

Un estiu sencer anunciant que s'estrenaria la sèrie The Glades a La Sexta, i a l'hora de la veritat després de la seva estrena amb una triple entrega la sèrie va desaparèixer de la graella sense cap explicació per part del canal i va ser substituïda pels nous capítols de "El jefe infiltrado".

Les audiències d'aquella nit van ser molt dolentes sobretot si es comparen amb la resta dels canals i no va deixar en gaire bona posició a La Sexta. El primer capítol va tenir un 6'6% de share, el segon 6'5% i el tercer només 5'5%, cosa que els va suposar un milió curt d'espectadors.


Ara sembla que el canal li vol donar una segona oportunitat a The Glades i ha tornat a anunciar el retorn de la sèrie durant totes els vacances. Aquesta vegada serà en un nou horari, les tardes de dissabte i diumenge a partir de les 17.30h seran del detectiu d'homicidis Jim Longworth.

Així emetran tres capítols cada dia i substituiran a la segona pel·lícula que posaven fins ara. Però segons els audiències potser el cap de setmana que ve ens trobem amb una sorpresa i ha tornat a desaparèixer ...



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada