divendres, 22 de gener del 2016

TORNA FRIENDS!

Friends va acabar amb la seva desena temporada el 2004 i des d’aleshores que no han parat de sonar rumors sobre una possible tornada a la televisió o al cinema, tots ells seguits sobre una publicació oficial desmentint-ho. Ara la NBC ha anunciat un “bombazo”, una reunió amb tot el repartiment de Friends.


El canal que va emetre totes les temporades de la sitcom ara vol fer un homenatge a James Burrows, un conegut director que el passat novembre va arribar als 1.000 capítols dirigits. En un principi tots els actors de Friends participaran en l’especial dedicat a Burrows que es va fer càrrec de 15 capítols de la sèrie entre els quals està el primer capítol. Però no només apareixeran actors de Friends, sino que també s’hi afegiran actors d’altres sèries que ha dirigit com Taxi, Cheers, Fraiser i Will& Grace i altres sèries en les que ha treballat recentment com The Big Bang Theory i Mike & Molly.

Aquesta notícia ha estat una de les més comentades de la setmana per les xarxes socials i ha creat molta eufòria entre tots els fans ja que serà la primera reunió on hi apareixeran els sis actors després de dotze anys. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc i Matthew Perry van dir que sí a la reunió en un principi però més tard s’ha fet pública una notícia que ha acabat amb la eufòria dels fans com si els llencessin una galleda d’aigua freda ja que no serà una reunió completa. 
Perry no hi podrà ser, però potser podrà aparèixer d’alguna altra forma fent acte de presència. L’actor que va representar al Chandler està treballant actualment en una obra de teatre a Londres i aquest especial es gravarà a Los Angeles a finals de Gener. Els que volien tornar a veure la parella Monica-Chandler quedaran una mica decepcionats, però segons ha explicat introduirà d’alguna manera a la resta dels seus companys.


A part dels actors de Friends també apareixeran altres actors d’altres sèries. Alguns dels que estan confirmats són Ted Danson, Shelley Long, Rhea Perlman, John Ratzenberger i George Wendt de Cheers; Peri Gilpin, Jane Leevers i David Hyde Pierce de Fraiser; Sean Hayes, Eric McCormack i Debra Messing de Will & Grace; Judd Hirsch, Danny DeVito, Marilu Henner i Tony Danza deTaxi; Jim Parsons, Johnny Galecki i Kaley Cuoco de The Big Bang Theory; Billy Gardell i Melissa McCarthy de Mike & Molly; i Charlie Sheen i Jon Cryer de Two and a half men. Serà la primera vegada que Sheen comparteix pantalla amb Cryer des que l’actor va deixar la sèrie de mala manera el 2011.



Amb o sense Matthew Perry no ens podem perdre aquest especial que s’emetrà el 21 de Febrer que segur que ens donarà grans moments.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada