dijous, 24 de novembre del 2016

UN DIA PER PODER VEURE EL MÉS ESPERAT DE L'ANY

Són xerraires, encantadores, gracioses, amants del cafè, cinèfiles i una llarguíssima llista d’adjectius que podríem continuar fins a l’infinit i més enllà. Hem de reconèixer que hem trobat a faltar les Gilmore Girls aquests últims anys, i tots els personatges que les han acompanyat des de la primera temporada com ara el Luke o la Sookie, i també els qui s’han anat afegint al grup com el Jess o el Logan. Hem trobat a faltar el poble i els seus veïns, les referències contínues a la cultura pop i la enorme quantitat de menjar que podien arribar a ingerir en un sol capítol.



Ara queden poques hores per a veure les noves entregues que penjaran a Netflix i que ens faran reviure aquesta gran sèrie, i hi ha preguntes que tothom es fa:

Hauran perdut la capacitat de dir 30 síl·labes sense parar per a respirar? Una de les característiques de la sèrie era la elevada velocitat amb la que parlaven tots els seus personatges. Han transcorregut gairebé 10 anys des de l'últim capítol i hem de reconèixer que el temps passa per a tothom, ja no som el que érem. La Lauren Graham ha fet d’aquesta velocitat de parla la seva signatura i en tots els projectes que ha participat després de Gilmore Girls (sobretot Parethood) s'ha pogut notar. Però a mi els qui em preocupen són els altres actors i actrius de la sèrie que no han pogut practicar-ho tant, no han tingut la oportunitat de poder estar en una altra sèrie, o simplement han desviat el seu camí de davant de la pantalla per a passar a altres tipus de feina. Potser han oblidat la capacitat de parlar tant ràpid i part de la màgia de la sèrie desaparegui amb ella.


  
Com serà la sèrie sense l’Edward Hermann? A causa de la pèrdua de l’actor ara farà dos anys, el seu personatge que ocupava una posició molt important també ho farà però d'una forma molt diferent. La mort del Richard no es un tema que es pugui tancar en un sol capítol, així que suposarem que es farà notar al llarg dels quatre episodis. És complicat imaginar-nos com serà el comiat, no pot ser graciós perquè tractem un tema que ha afectat directament a molts membres de la sèrie, començant per la mateixa Amy Sherman-Palladino, i tampoc pot ser excessivament dramàtic perquè la sèrie mai ha deixat la part de comèdia. Així doncs costarà trobar un equilibri que ni tan sols sé si existeix.



Segueixen existint els sopars del divendres? En el tràiler hem vist que les noies sopaven a la mansió dels Gilmore, però queda el dubte de si ho fan de forma habitual. Des del primer capítol de la sèrie que hem vist com les tres generacions es reunien cada divendres obligatòriament per sopar juntes, al principi pels diners que necessitaven per pagar Chilton, després per Yale... I ara? tenen alguna obligació per anar a sopar cada setmana juntes o la relació mare-filla ha canviat amb el temps i hi van per voluntat pròpia?




Quins seran aquests grans cameos? Ja són varies les ocasions en que algun membre de l’elenc ha mencionat que hi hauran grans cameos sorpresa. Sabem que hi serà finalment la Melissa McCarthy, la Sutton Foster i fins i tot Mae Whitman, però hi ha cameos que encara no s’han filtrat per les xarxes i tothom que ja ho ha vist coincideix en dir que ens alegrarem que hagi estat així.




Hi haurà lloc per a tots els secundaris? Tothom ha dit que volia tornar i tothom ha tornat. Crec que coincidim al dir que és increïble que tants membres de l'equip original (35 actors i actrius) hagin volgut ser-hi en aquest revival i hagin aconseguit quadrar les dates de gravació, però realment hi ha lloc per a tots? Sembla ser que sóc de les poques persones que li preocupa això, però no estic segura de que hi hagi cabuda per a tants personatges en tan sols 90 minuts. Amb tants personatges corren el risc que apareguin escenes que semblaran el minut de glòria, una escena o una frase ficada amb calçador per tal d’explicar la presència del personatge allà.


Resultado de imagen de gilmore girls revival stars hollow

Estaran a l’altura de les expectatives? Hi ha molta gent darrere esperant amb delit el retorn d’aquestes tres dones, i la premsa no ajuda dient que és d’ho millor que hi ha, que mereixen un Emmy i que compta amb algunes de les escenes més emocionants de tota la sèrie incloent-hi les primeres temporades. Així que es evident que ens preocupi si estaran a l'altura de les expectatives perquè cada dia que passa són majors i en cas contrari poden decebre a moltíssima gent.

Dean, Jess o Logan? Sabem pel tràiler que la Lorelai segueix (amb alguns problemes) amb el Luke, però que hi ha de la Rory? La fandom està dividida entre #TeamDean, #TeamJess i #TeamLogan i ens han promès que escollirà un d'ells. Potser que part dels seguidors de la sèrie quedin decebuts?


Resultado de imagen de dean jess and logan

Quines seran les últimes 4 paraules? Una mica seguint l'estil J.K.Rowling, Amy Sherman Palladino (la creadora de les Gilmore Girls) porta dient que sap quines havien de ser les últimes quatre paraules de la sèrie des de fa molts anys, molt abans que cancel·lessin la sèrie, o que la fessin fora. Quan a la setena temporada es va anunciar que seria la última molts van creure que s'enduria aquestes quatre paraules a la tomba ja que sempre es va mostrar reticent a dir-les. Finalment en aquest retorn si que es diran aquestes paraules i això ha portat a que molta gent les intenti endevinar. Alguns exemples són: Anem cap a Luke's, Cafè siusplau cafè cafè (com la primera frase de la sèrie), Ui! se nos escapan los caniches (Oy with the poodles).

Totes aquestes preguntes i moltes més es resoldran en aquesta temporada en versió mini-sèrie que s'estrenarà demà 25 de novembre a partit de les 12.01 am de manera internacional. Recordeu que són 4 capítols de 90 minuts, i si voleu veure'ls en forma marató aquí us deixo uns consells: Cafè , snacks, bona companyia i... ah sí! MÉS CAFÈ!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada